2821
2789
عنوان

تو قسمت

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 37 پست
🤣🤣🤣🤣دختر تو دیگه کی هستی🤣🤣🤣🤣🤣🤣این دیگه جنایی نیس یچیزی بالاتر از جناییه🤣🤣🤣ولی خوشم‌اومد ...

🤣🤣🤣🤣🤣

چند وقت پیشم با دوستام برنامه ریزی میکردیم که یکیمون م. و.. اد درست کنم دو تا برن بفروشن بعد یکی دارو های ضد اع... تیاد درست کنه یکی دیگه کم. پ بزنه 😔😂

نریزن خونمون ببرنم صلوات... 🫢😂

الان تعلیق میشم... 😔😅😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🤣🤣🤣🤣🤣چند وقت پیشم با دوستام برنامه ریزی میکردیم که یکیمون م. و.. اد درست کنم دو تا برن بفروشن ب ...

واییی چقدر باحالین🤣

یاد دوستای خودم افتادم اوناهم اینطوری نقشه میکشیدن🤣🤣🤣

حالا من از این خندم گرفت که فکر همه جاشو کردین یکیتون درست کنه پخش کنه یکیتونم کمپ بزنه🤣🤣

دمتون گرم خیلی خوبین🤣🤣

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

چه بزرگش کردی

بزرگ‌نیست مگه؟

به هرحال هرکسی یه هدف و یه رویایی تو زندگیش داره دیگه

ولی خب من عرضه رسیدن به رویا و هدفمو نداشتم توانشو نداشتم برای همین زود جا زدم و خب الان دارم حسرت اینو میخورم که چرا تلاشام بی نتیجه موند

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

بزرگ‌نیست مگه؟به هرحال هرکسی یه هدف و یه رویایی تو زندگیش داره دیگهولی خب من عرضه رسیدن به رویا و هد ...

نه بزرگ نیست

منم ۴ سال واسه پزشکی موندم ولی بعد فهمیدم مهم تر از روحیم که از بین رفت چیزی نبود

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️