feriiiiiiim مدیر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 79 عنوان اسم متین | مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست سلام خانوما..من پسرم 5ماهشه اسمشو گذاشتم متین بە نظرتون قدیمی نیست؟ آخه توفامیل چندتامتین داریم همشون 20سال به بالاهستن ..منم کڵی عذاب وجدان دارم که چرا این اسموبراش انتخاب کردم😔 1404/06/23 | 01:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
feriiiiiiim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 79 خب مهم اینه تو شهر شما پسر میذارن.نه قدیمی نیست اگرم باشه از اسامی هست که همیشه و در همه زمان ها قشن ... پس خداروشکر خیلی ممنونم ازنظرتون
havzhin66 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 38 مرسی عزیزم دلم یکمی راحت شد ممنون از نظرخوبتون منم کوردم عزیزم متینم فقط اسم پسره هم شیکه هم معنیش قشنگه.ایشالاتاهمیشه متین وسرافرازباشه پسرت نترسم که بادیگری خوکنی؛توبامن چه کردی که بااوکنی....💔خانوم معلم ومترجم زبان انگلیسی.ازسال ۹۰کاربرخاموش اینجام
feriiiiiiim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 79 منم کوردم عزیزم متینم فقط اسم پسره هم شیکه هم معنیش قشنگه.ایشالاتاهمیشه متین وسرافرازباشه پسرت قوربانت گووڵم زۆر مەمنون،، وەڵا بەقسەی ئەوخانمانه خۆشحاڵ بووم ئەلان عەزاب ویژدانم نیه چدیکه😍دەسخۆش
havzhin66 عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 38 قوربانت گووڵم زۆر مەمنون،، وەڵا بەقسەی ئەوخانمانه خۆشحاڵ بووم ئەلان عەزاب ویژدانم نیه چدیکه😍دەسخۆش قوربانت خویشگه خاصکم.ناودار بو متین گیان❤ نترسم که بادیگری خوکنی؛توبامن چه کردی که بااوکنی....💔خانوم معلم ومترجم زبان انگلیسی.ازسال ۹۰کاربرخاموش اینجام
feriiiiiiim مدیر استارتر عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 79 قوربانت خویشگه خاصکم.ناودار بو متین گیان❤ زۆرسپاس ❤