ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میدونم ندیدم شما شروع کننده باشید ولی همین که جواب میدین جای تعجبه
گلم حتی خود شما هم باشی منم باشم دیگه صبرمون تا به اندازه هس دیگه بعدش چشم میبندیم دهن باز میکنیم، آخه من موندم ایشون از سهم تاپیک کسی که نمیزنه، خب یکی دوس نداره وارد نشه، نه تاپیکش سیاسی هس، نه خیانت، نه چیز دیگه ای تاپیک چند تا غذای روزمره، آخه چرا همینم باید یه عده چشم نداشته باشن ببینن، یکی میگه غذات سوخته هس، یکی میگه شفته هس، یکی میگه با اون خونه زندگیت عکس هم میذاری، متاسفانه باور ندارن همین دل شکستن مجازی هم یه جایی خرشون رو میگیره اونوقت میگن آخه ما به کی بدی کردیم
فدات بشم خواهرجان یه مدته یه گروه هستن که ول کن من وتاپیکای من نیستن چکارکنم به نظرتون؟ @niniyar ا ...
عزیزم فضای مجازی هست شما هم گاهی وقتا بحث میکنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار عزیز شروع کننده بحث اصلا ایشون نیستن ایشون رو وادار به بحث میکنن من خیلی از تاپیکها شونم بودم، به منم گفتن کاربری دومش هستی که ازش طرفداری میکنی، منم گفتم خب بگین نینی یار آی پی چک کنه ببینه تبریز کجا اهواز کجا
بخداخستم کردن همش ریپلامیزنن یه عده قصد تخریب وتهمت دارن چندنفری هم منو شناسایی کردن و واقعا مجبوربخ ...
عزیزم همون موقع بحث میشه لطفا تگ کنید با اسکرین رسیدگی نمیشه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت