2821
2789
دلیل داشت ک پرسیدم. منم مشکل زیاد دارم ولی مواقعی ک نماز شب میخونم غصه هام برام بی اهمیتن. موقعیت دا ...

موقعیتشو دارم ولی دیگه خسته شدم از بس التماس کردم ولی جواب نگرفتم تازه بدترم شدم ، به هر طرفم نگاه میکنم انگار یه بشکه فشار دارن به سمتم پرت میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موقعیتشو دارم ولی دیگه خسته شدم از بس التماس کردم ولی جواب نگرفتم تازه بدترم شدم ، به هر طرفم نگاه م ...

ان شاءالله حدا ی دری از رحمتش برات باز کنه. تو دوره سخت و ناامید کننده ای هستیم

شما‌نی‌نی‌سایتیها‌هر‌کی‌هر‌چی‌میگه‌دروغ‌گو‌خطابش‌میکنین‌‌من‌آدمی‌نیستم‌که‌الکی‌تاپیک‌بزنم‌امروز‌با‌ا ...

حتی به فرض محال  اگر چنین اتفاقی به واقع رخ بده، نقل کردنش تو چنین فضایی کاملا و بلاشک اشتباهه! 

تجربیات خاص معنوی اول باید به یک مقام مرجع عرضه بشن.

اینطور نیست که هر کس هر توهمی به سرش زد به شکل ناشناس بیاد و تعریف کنه و پذیرفته بشه!

نشنیدم‌تا‌حالا

سرچ کن.‌یه خارکنی بوده خیلی مشکل داشته ی شب دقیق یادم نیست خواب میبینه یا مشنوه ۴۰ روز جلوی در و آب و جارو کنه حضرت خضرو میبینه ک مشکلش حل میشه اونم اینکارو میکنه و از عرش ب فرش میرسه البته داستانش خیلی فراز و نشیب داره

ممنون عزیزم نگاه هر کسی میکنم خوشبخته فقط من بدبختم

نه اینطوری نیست. مشکلات مردم خیلی زیاد شده. هر کیو نگاه میکنی تو زندگیش ی گیری هست ولی امثال ماها اگه خدا هم ول کنیم دیگه حامی و کمک کننده ایم نداریم.

اولا به قول معروف احترام امامزاده دست متولی‌شه؛ اگر فرزند یک روحانی هستید، نباید پدرتون رو آخوند خطا ...

ضمنا‌من‌تو‌این‌سایت‌تا‌به‌حال‌به‌کسی‌بی‌احترامی‌نکردم‌ولی‌تا‌الان‌چند‌بار‌تو‌تا‌پیک‌های‌مختلف‌وقتی‌‌گفتم‌بابام‌آخونده،کلی‌بهم‌بی‌احترامی‌کردن،‌برام‌هیچ‌وقت‌حرف‌مردم‌مهم‌نبوده‌هیچ‌وقت

نه اینطوری نیست. مشکلات مردم خیلی زیاد شده. هر کیو نگاه میکنی تو زندگیش ی گیری هست ولی امثال ماها اگ ...

من الآنم خدا حامیم نیست فقط خودمو بزور چسبوندم بهش ، از این به بعدم دیگه صداش نمی‌زنم ، خدا فقط واسه بقیه هست 

من الآنم خدا حامیم نیست فقط خودمو بزور چسبوندم بهش ، از این به بعدم دیگه صداش نمی‌زنم ، خدا فقط واسه ...

ان شاءالله به زودی ی جوری از ته دل شادت کنه که همه این روزا یادت بره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز