2777
2789

قاسم میخواست با الناز مافی همکاری کنه بفرستتش خارج برای خروج از کشور ۲۰ ملیون میخواست زنگ زد به داییش گفت مریضم پول دوا درمون ندارم ۲۰ تومن میخوام به دوستاشم گفت داییم مریضه پول میخوام دوستاش رفتن کواد کوپترو به تینوش بفروشن داییشم پاشد با دختر داییش اومد تهران ببینن این چی شده خودشو به مریضی زد دوستاش فهمیدن یه ریگی به کفششه داییشم مشکوک شد تعقیبش کرد تو کافه با الناز دیدش زد تو گوشش برگشت 

خلاصه و مختصر و مفید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاسم رف با الناز مافی که بتونه بره فرانسه ولی چون گواهی پایان خدمت نداره باید ۲۰ میلیون وثیقه بزاره که به جواد اینا گف داییم مریض هس و به داییش خودم مریضم جواد اینام مجبور شدن برن با تینوش معامله کنن که جواد گف ۲۴ ساعت وقت بدین قرارداد رو بخونیم و دایی قاسم اومد و فهمیدن قاسم ریگی به کفششه و داییش اینا افتادن دنبالش دیدن رف کافه پیش مافی و اونجا فک کردن قاسم با مافی هس

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
پس عشق دوران بچگیش چی میشه؟

اون کلا رفتار وکردارش تغییر میکنه وجواد منصرف میشه ووقتی میبیندش دیگه دوستش نداره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
قاسم به جواد و مسعود گفت داییش مریضه پول میخواد به اونام گفت خودم مریضم پول میخوام جواد اینام رفتن پ ...

حیف که روزبه حصاری موهاش آفریقایی بافته اصلا بهش نمیاد نقشایی مثل بچه مهندس خیلی بهش میاد نباید بره تو سینما تلوزیون جو  بهتری داره 

چی شدددد؟؟؟؟

الناز بهش گفت همچی اوکی میکنم بری خارج ولی پول نیاز داری اینم زنگ زد داییش گفت مریضم و اینا پول میخوام اوناهم نگران شدن یهو بیخبر از راه دور اومدن ، ب جوادو مسعود هم قبلش گفته بود داییم مریضه پول نیاز دارم اوناهم خواستن برن طرح رو بدن ب همون شرکته که توش کار میکنن... دیگهه هیچی الناز و قاسم قرار میزارن حرف بزنن راجب مهاجرت ک یهو داییش و نامزدش میان می بیننشون  و تموم..