2777
2789
عنوان

دیت سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این بچه فک کنم اولین بار بود با دختری اوکی میشه🤣🤣

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

پس بگیره پاش😂😂😂

نه لزوما

پسری که دختری رو دوست داره نشون رفیقاش نمیده

اینو فقط پسرا میدونن چی دارم میگم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

نه لزوماپسری که دختری رو دوست داره نشون رفیقاش نمیدهاینو فقط پسرا میدونن چی دارم میگم

پسری که هم به دوستاش اعتماد نداره و میدونه چه آدمایی هستن دوستی شو تموم میکنه

پسری که هم به دوستاش اعتماد نداره و میدونه چه آدمایی هستن دوستی شو تموم میکنه

تو پسرا اینجور نیست نمیشه گاهی قطع رابطه کرد با دوستا

میگم که جملم رو پسرا میدونن برای چی گفتم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

فقط آخرش🤣

ب دوستت بگو کات کنه تا شهره شهرش نکرده

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

جررررررررر

والا

معلومه یارو دختر ندیده هست هیچکسم احتمالا باهاش دوست نمیشده اینقد ذوق مرگ بوده رفته ب همه گفته دوستت عکس بهش بده فک کنم اگهی کنه ک به همه پز بده من دوست دختردارم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

والامعلومه یارو دختر ندیده هست هیچکسم احتمالا باهاش دوست نمیشده اینقد ذوق مرگ بوده رفته ب همه گفته د ...

ببین پسره ازاین بدنسازاییه که پر تتوئه بدنش صورتشم بانمکه دوست دخترم داشته اتفاقا 

نمیدونم واقعا فازش چی بوده

ببین پسره ازاین بدنسازاییه که پر تتوئه بدنش صورتشم بانمکه دوست دخترم داشته اتفاقا نمیدونم واقعا فازش ...

شایدم دوستت خوشگله خواسته پز بده خخ نمیدونم

ببین پسره ازاین بدنسازاییه که پر تتوئه بدنش صورتشم بانمکه دوست دخترم داشته اتفاقا نمیدونم واقعا فازش ...

دختره رو خیلی پسندیده و بنظرش خیلی قشنگ بوده ک هی باهاش پز میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز