2777
2789
عنوان

بخاطر شلختگی همسرم میخوام طلاقش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 273788 بازدید | 1274 پست
این ده باری که فرمودید یکبارشم تو متن اصلی ننوشته منم که نوشتم نظر دوستان رو نخوندم چون وقت خوندن ۴۶ ...

بعدا تو یه صفحه کامل توضیح داد ، مهم نیست درکل گفتم اینو که بقیه که میخونن بدونن خود استارتر بفکر نیرو خدماتی بوده خانمش قبول نمیکنه 

بعدا تو یه صفحه کامل توضیح داد ، مهم نیست درکل گفتم اینو که بقیه که میخونن بدونن خود استارتر بفکر نی ...

بقیه هم ممکنه این صفحه رو نخوونن لذا صبور باشید و خودتون رو اذیت نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اینجوری خیلی بده برید مشاوره منم شاغلم اما گاهی زندگیم رو نمیتونم خوب سر و سامان بدم البته هر هفته جارو و گردگیری و... دارم یه راهکار دارم یه دفترچه یادداشت تهیه کنید و کارای خونه رو لیست کنید و هر شب با همسرتون یک کار را انجام بدید. من دفترچه دارم خیلی خوبه به همه کارام میرسم 

جالبه:) 

اگه یه خانوم این تاپیکو زده بود همه سر ناسزا را به همسرش میگرفتن میگفتن فقط طلاق برو زندگی نکن ابروشو ببر مهرتو بزار اجرا و... 

حالا که یه اقا این تاپیکو زده همه میگن مدارا و تحمل کن بی سر صدا طلاقش بده برو مشاور حتما زنت مشکلی داره افسردگی داره و... 

ما همه انسانیم همه مخلوقات خداییم همه هم اندازه حق داریم همه احساس داریم همه افسردگی میگیریم همه یه مواقعی  به مشاور نیاز داریم هر کسی زندگیشو دوست داره هر کسی بچشو دوست داره 

ارزش انسان به روحشه و اخلاقش نه جسم و جنسیتش.... 

#انسان_باشیم‍ 

دلم سوخت برات، زنت شلخته است درستم نمیشه ، تمیزی و نظم باید تو وجود آدم باشه، همسرتون اگه براش مهم بود تاحالا تغییر داده بود خودشو 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

خیلی ارتباط داره به شاعل بودن یا نبودنادمه ربات که نیستبرادر اول به این ایمان برس که کار خونه وظیفه ...

نه خیلیم ربطی نداره، زنیکه تمیز باشه اصلا شلختگی و کثیفی رو نمیتونه تحمل کنه چه شاغل باشه چه نباشه، خیلی خانمای شاغل دور و برم هستن که خونشون مثل دسته گله و برعکسم دیدم 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

آدم با آدم فرق میکنه هر کسی یجوریه این نشونه خوب بودت شما یا بد بودت یکی دیگه نیست

شما چرا بهت بر میخوره من نگفتم خوبم . پست بعدیم گفتم شاید منم مریضم . من خوب نیستم ولی خانم استارتر واقعا غیر قابل تحمل هست 

بقیه هم ممکنه این صفحه رو نخوونن لذا صبور باشید و خودتون رو اذیت نکنید.

خوب شد گفتی اخه خیلیییییییی خودمو اذیت میکنم تاثیر خیلی بدی رو زندگیم گذاشته 😆

گفتم صفحه اخر چشمشون میوفته به نظرات منظور من از ریپلای نظر شما این بود 

خوب شد گفتی اخه خیلیییییییی خودمو اذیت میکنم تاثیر خیلی بدی رو زندگیم گذاشته 😆گفتم صفحه اخر چشمشون ...

فعلاً که پیامتون شده صفحه ی ما قبل آخر و ممکنه همه نخونن لذا اگه کسی دیگه پرسید خودت رو ناراحت نکن اذیت میشی...

بسم الله الرحمن الرحیم

متن رو که خوندم انگار از دهن شوهرم بود😔🤯😨

ساعت ۱۵ میرسم خونه

سریع باید ناهار آماده کنم

همزمان به بچه برسم و....

شوهرمم انتظار داره همههه چیییی مرتب و تر تمیز باشه

طبیعیه به همه کارا نمیرسم😔

هیچوقت هم ازم تشکر نکرده بابت زحماتم، عوضش همیشه بهم میگه شلخته😔

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
عزیزم شما کنیز صفتید سلیطه و و خونه خراب کنم شما هستیدواسه اینکه تایید یه مرد روبگیری زنی رو که شناخ ...

باریکلا 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗