2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 30 پست
من سال اول ترازم ۸۹۰۰ و رتبم ۳۰۰۰ منطقه شد ولی نموندم اصلا حالشو نداشتم

تعهدی میاوردی خودت رفتی پرستاری؟

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی میترسم حقیقتا امسالم رتبم خوب نشد بخاطر همین دیر شردع کردم💔

کجا دیره بابا زوده میتونی خودت رو برسونی و زود تمومش کنی 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

نه سال ۱۴۰۰ اصلا پزشکی نمی‌داد این رتبه، دندون و دارو هم نمیداد پزشکی تعهدی اون زمان ۳ برابر مدت تحص ...

امسال نمیدونم چطور بشه اما پارسال تعهدی داده با این تراز

ولی داداش دوستم سال ۱۴۰۰ تعهدی رفت میگف ۱۰ ساله تعهدش همون

بچه های ۹۹، سه برابر مدت تحصیل بودشا

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
چه خوب امیدوارم بتونم ۳ هزارتا افزایش بدم ، آخه تراز سال قبلت هم خوب بوده🫠💔

نه بابا کجا خوب بود من هیچ میگفتم ۲۶ هزار بزور ۶ هزار بتونم برسونم

نگران نباش ولی خیلی باید بخونی و خسته نشی پدرت درمیادا

اوکی مرسی ، کلا افسردگی گرفتم چندتا دوتر رفتم پیششون گفتن تو فقط باید هدفتو دنبال کنی و سفت و سخت بچ ...

اره دقیقا .اگه بخونی افسردگی نمیگیری 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

امسال نمیدونم چطور بشه اما پارسال تعهدی داده با این ترازولی داداش دوستم سال ۱۴۰۰ تعهدی رفت میگف ۱۰ س ...

نه ماهم ۳ برابر بودیم، تازگیا ۱.۵ شده‌

وای همون ۱.۵ هم سخته، ۳۵ سالت شده🤦🏻‍♀️

خیلی میترسم حقیقتا امسالم رتبم خوب نشد بخاطر همین دیر شردع کردم💔

نه نترس ولی زیاد به خودت فشار نیار کم کم شروع کن 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

نه ماهم ۳ برابر بودیم، تازگیا ۱.۵ شده‌وای همون ۱.۵ هم سخته، ۳۵ سالت شده🤦🏻‍♀️

اخه بعد ۵ سال میتونی تخصص شرکت کنی

تخصص رشته های خوب بیاری دیگه نمیتونن بندازنت روستا بدون امکانات که میندازنت شهر بقیه تعهدت تو شهره 

می ارزه دیگه پزشکی تعهدی بخونی یا علوم آزمایشگاهی مثلا 

اخه بعد ۵ سال میتونی تخصص شرکت کنیتخصص رشته های خوب بیاری دیگه نمیتونن بندازنت روستا بدون امکانات که ...

پنج سال یه عمریه واسه خودش 

حتی اگه استریت بشی هم بعضی تخصص هارو نمیذارن بری محدودیت داره

منم  زیاد نخوندم تابستون میرم دوازدهم برنامه ریختم از فردا خوب بخونم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...