2777
2789
منم یه روز سوسک دیدم ترسیدم اما خب اتفاقی نمیفته ک .  درد زیر شکم بده. درد ناف طبیعیه. من از ه ...

من  بارم ترسیدم زیر شکمم درد گرفته

میترسم مشکلی برای جنین پیش ییاد

من  بارم ترسیدم زیر شکمم درد گرفته میترسم مشکلی برای جنین پیش ییاد

انشالله ک مشکلی نیست. لکه بینی اگ داشتی برو دکتر

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت این ترسا باعث عقب ماندگی جنین که نمیشه؟؟ تو سوسک دیدی دلت یه جوری نشد و بترسی

نه عزیزم نمیشه. ترس تو ماه های اول باعث سقط و ماه های اخر زایمان زودرس میشه. البته ن با سوسک. مثلا خدایی نکرده تصادفی چیزی.

من یهو لرزیدم اما دارم تلاش میکنم اگ دیدم دیگه نترسم

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
نه عزیزم نمیشه. ترس تو ماه های اول باعث سقط و ماه های اخر زایمان زودرس میشه. البته ن با سوسک. مثلا خ ...

اها

منم یه بار با تصادف سقط کردم

ممنون از وقتت

۵ هفته بودم😔😔

الهی. هنوز قلب تشکیل نشده بود. منهم 5 هفته بودم قرار بود بریم مشهد کنسلش کردم. سه ماه اول خیلی باید مراقب بود. حتی این سه ماه رانندگی هم نکردم

رانندگی چرا بده؟؟

رانندگی خودم ک خوبه اما تو شهرمون موتور زیاده. جوونا بد رانندگی میکنن. یهو جلوت ظاهر میشن. اخه هنوز پریم عقب نیفتاده بود رفته بودم بیرون یه موتور پرید جلوم زدم رو ترمز قلبم تند تند میزد. میترسم

رانندگی چرا بده؟؟

رانندگی خودم ک خوبه اما تو شهرمون موتور زیاده. جوونا بد رانندگی میکنن. یهو جلوت ظاهر میشن. اخه هنوز پریم عقب نیفتاده بود رفته بودم بیرون یه موتور پرید جلوم زدم رو ترمز قلبم تند تند میزد. میترسم.

رانندگی خودم ک خوبه اما تو شهرمون موتور زیاده. جوونا بد رانندگی میکنن. یهو جلوت ظاهر میشن. اخه هنوز ...

عزیزم

من امروز حواسم نبود یه  پله بلند رو یهو رفتم پایین

یکم لگنم درد گرف

چیزی میشع؟؟

عزیزم من امروز حواسم نبود یه  پله بلند رو یهو رفتم پایین یکم لگنم درد گرف چیزی میشع؟؟

نه عزیزم نگران نباش. بچه جاش محکمه. فقط مراقب باش.