2777
2789
عنوان

من یـک سـربـازم

| مشاهده متن کامل بحث + 15968 بازدید | 1133 پست

نشان از پرده برون کن،که شوندمشتاقانت

ز سر جان و دل، فدای قدم‌های تو😍

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا صاحب الزمان علیه السلام 

چه کنم آرزوی وصل تو از سر نرود

بنده جز خانه ی مولا در دیگر نرود

من ز داغ غم هجران رخت می‌سوزم

آتش عشق تو از این دل مضطر نرود

مرغ جانم به سر کوی حبیبم بنشست

هرچه سنگش بزنی هرگز ازین در نرود

گل نرگس ز شمیم سحرت مست شدم

عطر جانبخش تو از جان معطر نرود

با پر سوخته بر گرد تو گردم ای شمع

از سرکوی تو پروانه بی‌پر نرود

مادرت فاطمه در پشت در سوخته گفت

بین که دشن ز در خانه حیدر نرود

هاشمی گفت خدا داند و قلب مهدی

کز دل سوخته او غم مادر نرود

اللهم العن الجبت و الطاغوت و اتباعهما

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

تنها نه جمعه بلکه زمان هم کلافه شد

از بسکه هی ورق زده‌ام سر رسید را

چشم هزار قفل قدیمی به سوی توست

می‌بوسد آن نگاهِ پر از شاکلید را

من مستعد عشق تو هرگز نبوده ام

مهر تو نرم کرد دلم، این حدید را

برخیز از حوالی امیّد و خط بزن

ماضی ترین همیشه‌ی فعل بعید را

✍محمد حسن بیات لو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعداءهم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

# من-یکـسر-بازم‍ 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

ای مصلح حقیقی عالم بیا بیا

وی منجی همیشه ی عالم بیا بیا

بی روی تو نشاط، هم از ما گرفته رو

عالم شده است خیمه ی ماتم بیا بیا

بالله قسم تو وارث دین پیمبری

ای زاده ی پیمبر اکرم بیا بیا

از آن زمان که سرو قد فاطمه خمید

مانده هنوز قامت ما خم بیا بیا

از لحظه ای که صورت زهرا کبود شد

بر روی ماست هاله ای از غم بیا بیا

با یاد حنجری که بریدند از قفا

هر روز ماست ماه محرم بیا بیا

در سوک سینه ای که سَنان با سِنان شکافت

سوزد هنوز سینه ی ما هم، بیا بیا

بر طفل شیرخوار شما، شیعه شیر ناب

از اشک دیده کرده فراهم بیا بیا

از لحظه ای که عمه ‌ات آمد به قتلگاه

شد قتلگاه، وسعت عالم بیا بیا

از شعله های دامن طفل یتیمتان

سوزد هنوز سینه ی «میثم» بیا بیا

اللهم العن الجبت و الطاغوت و اتباعهما