2777
2789
عنوان

من یـک سـربـازم

| مشاهده متن کامل بحث + 15961 بازدید | 1133 پست

🔸️در آخرالزمان و در روزگاری که فتنه‌ها آشکار می‌شوند

مردی به نام مهدی خواهد آمد که بخشندگی‌هایش دلچسب و گواراست.💫

🔹️يَكُونُ عِنْدَ انْقِطَاعٍ مِنَ الزَّمَانِ وَ ظُهُورٍ مِنَ الْفِتَنِ رَجُلٌ يُقَالُ لَهُ الْمَهْدِيُّ عَطَاؤُهُ هَنِيئاً.

▪️پیامبر صلی الله علیه و آله:

📚منتخب الأثر، ج۲، ص۷۳.

خدایا به حق اضطرار حضرت زینب، باقیمانده غیبت را بر ما ببخش!

بیاییم بعد از نماز که دعا قطعا مستجاب است، همگی برای فرج امام زمانمان دعا کنیم!

بسم الله الرحمان الرحیم.

اَللّاهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج وَ الْعافیَةَ وَ النَّصْر.

به حق اسمای حسنای الهی.

به حق قرآن و اهل بیت و به حق و اضطرار حضرت زینب.

سلام.

بنا بر فرمایش های معصومین (علیهم السلام) که همیشه باید آماده ظهور باشیم و همیشه برای ظهور دعا کنیم،

«براي تعجيل فرج بسيار دعا كنيد».

«هر صبح و شام چشم انتظار فرج باشيد».

«هر يك از شما بايد به آنچه كه او را به مقام محبّت ما نزديك مي‌كند، عمل نمايد».

و امام زمان-عليه‌السّلام-‌خود مي‌فرمايد:

«براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست.»

(کمال‌الدين لِلصدوق، ج 2، ص 485)

همچنین در روایات داریم که هر فردی بعد از نمازهای واجب یک دعای مستجاب دارد، (به ویژه اگر نماز اول وقت باشد).

و بر اساس مضمون حدیثی از امام حسن عسگری (علیه السلام)

نمازها را در اول وقت بخوانیم خصوصا نمازهای ظهر و عصر که حاجاتمان برآورده میشود.

فایل ارزشمندی دریافت کردم که بعد از حذف قسمتهایی از فایل، با خدا عهد کردم آن را در سایت قرار بدم که دانلود کنید و بین مردم منتشر بفرمایید

تا دعای بعد از نماز مردم ایران، دعا برای فرج و ظهور امام زمان شود تا به برکت رحمت واسعه الهی، و به برکت اهل بیت (علیهم السلام)،

مشمول عنایات ویژه خداوند مهربان باشیم.

همگی برای فرج امام زمان دعا کنیم تا خدا به مردم جهان رحمت فرماید و باقیمانده غیبت را بر ما ببخشد.

اجر شما با خداوند و اهل بیت (علیه السلام).

منبع: کانال التجا.

لینک تاپیکم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10443848/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا تا جوانم بده رخ نشانم 

العجل عزیز فاطمه 🥺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

السلآمُ‌علیك‌یـٰآ‌اباصالح‌المهدی🌱'

💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

💠 السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَديلَ الْخَيْرِ...

🌺سلام بر تو ای مولایی که هرکس تو را یافت به تمام خیر و خوبی ها رسیده.

🌺سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین از خیر و خوبی لبریز خواهد شد.

#سلام_امام_زمانم‍ 

یا صاحب الزمان اغثنی 🌱

یا صاحب الزمان ادرکنی 🌱

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

السلآمُ‌علیك‌یـٰآ‌اباصالح‌المهدی
🌱'

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

من دلم روشن است

روزى تو از راه مى‌رسى

و کوچه بوى عطر تو را مى‌گیرد

دیوارها گل مى‌دهند ،

پنجره‌ها عاشق مى‌شوند

و خانه‌ام خوشبخت !

آن روز

براى تمام خستگى‌هایم ،

یک صندلى روبه‌روى تو کافیست !

‌🪻اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج🪻

#امام_زمان

@matnee_ziba

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نشان از پرده برون کن،که شوندمشتاقانت

ز سر جان و دل، فدای قدم‌های تو😍

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

‌‌‌‌‌🦢✨

#سلام_مولای_من♥

سلام زیباترین آرزوی من

تو چقدر معطری که نامت

دهانم را پر از بوی نرگس می کند

و یادت قلبم را

سرشار از شمیم یاس می سازد

و مهرت جانم را

مملو از عطر رازقی می کند ...

أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🤲🌤✨

عمرها می گذرند، نمی آیید؟

آن روزها هنوز خواندن و نوشتن نمی دانستم تا اسمتان را بنویسم، اما شما را می شناختم. پدرم را دیده بودم که بعد از  خواندن دعای ندبه ی روزهای جمعه، می ایستاد و دست راست را بر روی سرش می گذاشت و به شما سلام می داد.

مادرم سواد خواندن دعا را نداشت، اما چادر به کمر می بست و حیاط را آب و جارو می کرد. صدای آواز پرنده ها را که می شنید زیر لب زمزمه می کرد: اللّهم کُن لِوَلیک الحُجه بِن الحَسن….

هنوز بوی گل های حُسنِ یوسف را که از نوشیدن آب صبحگاهی، معطر شده بودند، در خاطر دارم.

بعدازظهر که می شد با دختران همسایه روی سکوی جلوی درب حیاط می نشستیم گل می گفتیم و گل می شنیدیم؛ پیرمردی می آمد و به ما شکلات می داد و می گفت:

کامتان را شیرین کنید و برای سلامتی مسافر جمعه دعا کنید.

آن روزها می دانستم که شما یک روز جمعه خواهید آمد؛ این روزها نمی دانم چند جمعه ی دیگر از عمر من باقی مانده است!

اما مولا جان!

امروز من می توانم از شما و برای شما بنویسم.

می خواستم بگویم:  من و دوستان دوران کودکی ام جوان شده ایم.

والدین جوانمان پیر شده اند،

آن پیرمرد مهربان هم از دنیا رفت، نمی خواهید بیایید؟

ای بهار انسان ها! عمرها می گذرند. این جمعه که نیامدید. تابستان هم دارد تمام میشود. پاییز در راه است ولی شما نیامدید...💔🍁

#امام_زمان #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

🍃 یتیم واقعی

آمده بود دیدن امام،

امام از فرموده‌های رسول خدا صلی الله علیه وآله برایش می‌گفت؛

...از اینکه هرکس یتیمی را نگهداری کند خدا حافظش خواهد بود؛

از اینکه هرکس یتیمی را نوازش کند،

به تعداد موهای سر آن یتیم، قصرهای بهشتی نصیبش خواهد شد...

🍃سپس امام عسکری سلام الله علیه فرمود:

اما یتیم‌تر از کودکِ پدر مرده،

کسی است که از امامش دور افتاده باشد؛

نه راهی به محضر امامش دارد،

نه  احکام دینش را می‌داند...

هدایت چنین کسی، ثوابش مثل بر دامن نشاندن یتیم است...

کسی که او را هدایت کند،

در بهشت همنشین ما خواهد بود.

📗تفسیر امام عسکری سلام‌الله‌علیه، ص۳۳۸