2777
2789
عنوان

من یـک سـربـازم

15961 بازدید | 1133 پست

﷽🌸🌸

کوله ام را آماده میکنم 

سلاح من قلم✍️

لباس رزمم دعا  🤲

تلاشم بیداری خودم و شما  ☜ با توکل و خواست خدا

🤚سرباز مــولایی که به زودی جهان را نورافشانی میکند☀️ 

روز و شبم با یاد مولایم گره خورده است 

او را چشم در راهم 

دنیا را بدون امامم زندانی می بینم که هر لحظه تنگ تر 

میشود و زندگی بدون او برایم معنایی ندارد

🤚من یک سربازم زندگیم در انتظار خلاصه شده وقتی بشارت نزدیکی ظهور را می شنوم غرق شادی میشوم

انتظاری که موجب نشاط، امید من است😍

انتــظاری فــعال و پــویا 🌞 نه صــبر بدون حرکــت 

🌿مردم را به طرف مولایم سوق میدهم تا مهمان سفره مولا شوند🏳️پرچم یاد و خاطرش را برافراشته نگه میدارم و از خدا میخواهم تا لحظه آخر پای این عَلَم بمانم 🤲

🥰👈با درج #من_یک_سربازم‍ از ثواب تاپیک بهره مند شوید ‌

🥰👈 اگر ایده ای جهت یاری امام عصرمون دارین با ما به اشتراک بزارین 🥰🌿

دوست خوبم ، تو هم میتونی از همین الان جزء سربازان  حضرت مهدی (عج) باشی! 

کافیه خودت بخوای و اراده کنی. باور کن هیچ فاصله‌ای بین تو و این افتخار بزرگ نیست، جز یک تصمیم جدی از طرف خودت.

⏳ وقت خیلی کمه و هر لحظه که می‌گذره ممکنه دیر بشه. دنیا پر از غفلت و سرگرمی‌های بی‌ارزشه، اما تو می‌تونی از همین الان مسیرت رو عوض کنی و در صف سربازان حضرت قرار بگیری. این یعنی زندگی‌ات معنا پیدا می‌کنه، آرامش واقعی سراغت میاد و حتی سختی‌ها هم برات شیرین می‌شن چون می‌دونی در راه حق قدم برداشتی.

با دل پاک، نیت خالص و عمل صالح، می‌تونی به جمع نورانی سربازان حضرت بپیوندی. هر دعای کوچیکت، هر کار خیری که انجام بدی، حتی یک صلوات ساده، قدمی به سمت یاری امام زمانه. این فرصت رو از دست نده!

🌟 همین الان تصمیم بگیر؛ از امروز سرباز حضرت باش. قلبت رو با نور ایشون روشن کن و مطمئن باش که امام زمان نگاهت می‌کنه و خوشحال می‌شه از این انتخاب زیبا 😍💚🌺

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

🏝کافیست فقط منتظر باشی!

▫️امام صادق علیه‌السّلام فرمودند:

✨"لَتُرفَعَنَّ رَایَةُ الحَقِّ إلی مَن یَنتَظِرُهُ، فَمَن أدرَکَهُ فَسَارَ تَحتَها

کانَ کَمَنِ استُشهِدَ بَینَ یَدَی رَسُولِ اللهِ یَومَ بَدرٍ."

"پرچم حق به دست منتظران واقعی آن خواهد رسید و هر

کس که آن را دریابد و زیر این پرچم حرکت کند، همانند کسی

است که در روز بدر در کنار پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم به شهادت رسیده است."

📚کمال‌الدین و تمام‌النعمة، ج ۲

📌 باور کنیم!

✔️گوینده‌ی این سخنان، امام صادق علیه‌السّلام است.

کافیست در این روزهای غیبت فقط منتظر باشی!

آن‌گاه، به فرموده‌ی حضرت صادق علیه‌السّلام، یاری و خدمت

به امام زمان علیه‌السّلام، هم‌سطح با شهادت در کنار پیامبر

اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم است.

@MarefatEmam🍃🌸

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟

یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین هدیه براتون دارم!

بسم الله الرحمان الرحیم.

سلام دوستان.

اگه مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،

اگه میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،

اگه میخواین جزو یاران امام زمان باشین،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

♨️وظیفه شیعه در زمان غیبت؛

منتظر باش تا از سربازان حضرت باشی❗️

💠ابوبصیر گوید روزی حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند؛

🔸بی شک برای ما حکومت و دولت است که خدا هر وقت بخواهد آن را می آورد،آن گاه فرمودند؛

🔸هر که یار امام قائم شدن او را مسرور می کند

باید منتظر باشد و در حال انتظار، پرهیزکاری (ترک شبهات) و محاسن اخلاق پیشه کند،

که چنین کسی اگر بمیرد و قائم پس از (مرگ) او قیام کند، پاداش و بهره ی او همانند کسی است که آن حضرت را درک کرده باشد.

🔸پس تلاش کنید (جدیت به خرج دهید) و منتظر باشید.گوارا باد بر شما ای گروهی که مشمول رحمت خدایید.

📚بحارالأنوار؛ ج۵٢ ؛ ص١۴٠

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

من سرباز امام زمانم...🥰☺️

در این انتظار سبز، 

👈با اخلاق نیکو، با دستانی کمک‌گر، با دلی سرشار از عشق و عدالت خواهی 

با قلبی که جز برای ظهورت نمی‌تپد.

👈سنگر گرفته ام در میدان مبارزه با نفس، نشانه گرفته ام گناهانم راسلاح من، ذکر استغفار و دعای فرج است

ای مولای من! ای امید همه مستضعفان جهان!

بدان که در این سوی زمان، سربازی گمنام، با تمام وجودش 

آماده است.

💠آماده برای ندای "یا لثارات الحسین"، 

آماده برای قیام تو برای خدا.

یا مهدی ادرکنی...💚

یا مهدی انتظار تو، جان را معنا می‌بخشد.

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

منتظر حقیقی بودن

امام صادق (ع) در بیان ویژگی‌های منتظران واقعی می‌فرمایند:

مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ الْقَائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَلْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ الْأَخْلَاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ 

هر کس دوست دارد از یاران قائم (عج) باشد، باید منتظر باشد

و در حال انتظار، با پرهیزگاری و اخلاق نیکو عمل کند. (کمال الدین، ج۱، ص۲۸۷)

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگر دوست دارین قدمی برای ظهور اقا صاحب‌الزمان بردارین و نمیدونید چی کار کنید 

یه سر به این تاپیک بزنید 😘😘💚

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12148799&slug=بیایین-کارهایی-که-برا-امام-زمان-انجام-میدین-یا-اگر-ایده-ای-دارین-برام-بگینحتی-اگ&postId=387734066

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

🔹 یا مفرّجَ الکرب! یاصاحب‌الزمان!

امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

او [امام زمان عجّل‌الله‌فرجه ]

همان کسی است که

پس از دوران فشارهای شدید

و بلائی طولانی و

ستمگری و بیم و هراس،

از شیعیان خویش

اندوه و گرفتگی را می‌گشاید

پس خوشا به حال

کسی که آن زمان را دریابد.

📚 الغیبة للنعمانی، ص ۹۱

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

السلام علیک یا صاحب الزمان 💚

#من_یک_سربازم‍ 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری س

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

شما هم میتونی سرباز آقا امام زمان عزیزمون باشی 😍

با این کارهای ساده اما بزرگ:

1. نماز اول وقت ⏰ → مثلا حتی وقتی سر کلاس یا محل کار شلوغه، نمازتو به موقع بخون.

2. خدمت به مردم 🤝 → خرید کردن برای همسایه‌ی سالخورده یا کمک به نیازمند.

3. ترک گناه 🌿 → چشم‌پوشی از فیلم و حرف حرام، یا کنترل زبان وقتی عصبانی‌ هستی 

4. شناخت امام 📖 → خوندن دعای عهد هر صبح یا مطالعه یک صفحه درباره حضرت.

5. دفاع از حق ⚔️ → توی جمع، از کسی که بهش ظلم می‌شه حمایت کنی.

6. کار حلال 💼 → با صداقت کار کردن، حتی اگه سخت‌تر باشه.

🌟 هر قدم کوچیک یعنی یک گام نزدیک‌تر به یاری امام زمان (عج).