2777
2789
عنوان

کیاتاحالاشراب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 183 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش قبلش میدونستم برای چشم رنگی تاپیک زدید ولی سوالی که پرسیده بودید چون داخل این تاپیک بود فکر کر ...

یاخدا دقت کردید

این تاپیکم چه ترافیکی شده؟😁😂

پربازدید شد من مثلا اینجا صحبت کردم کسی نخونه پیاممونو

یاخدا دقت کردیداین تاپیکم چه ترافیکی شده؟😁😂پربازدید شد من مثلا اینجا صحبت کردم کسی نخونه پیاممونو

👍👍😁😁

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
👍👍😁😁

این تاپیکو چند ماه پیش زدم در کمال ناباوری نترکید 😂

بازم دوباره اومد روی پربازدیدا بازم نترکید 😂

گمون کنم کار خدا بوده که من و شما با هم آشنا بشیم

اینکه بعداز چندبار توضیح دادن من میگی علاقه ای ندارم بگیرم چی گفتی نشون میده بالاخره متوجه منظورم شد ...

نه عزیز

رو ریپلای کردن افرادی مث شما، ک فقط دنبال تحمیل عقاید مزخرفشون هستن، حساسم

ریپ زدن رو شما شروع کردی!!!

بعد میگی ریپ نزن ک ریپ نخوری ؟!

من اصن شمارو حساب کردم مگه ؟!!!!

شما خیلی برات مهمه نظر منو تغییر بدی

اگ نه من اصن حرفای شما واقعا ب هیچ قسمتی از بدنم نیست😛🤣

تموم کن این بازی کثیف رو.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای کی گفته مفیده برو به سرچ ساده کن خانم دکتر که مضراتی که داره نسبت به اندک فوایدی چند صد برابره ...

تاپیک مال خیلی وقت پیشه عزیزدلم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

گلم خوب نمیاره براچی‌خوردی😐اصلا احساس شادی خنده اینجور چیزا بهت دست نداد یا اینکه از خود بیخود شی ح ...

اگه کم بخوره حالت بیخیالی وخواب آلودگی دست میده بهش

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞