2777
2789
عنوان

دوتا سگگگگگگ هارن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست
عزیزم اگه تو میتونی کنار بیایی من نهمن میتونم خودخواستههه بشینم تو خونهولی با فکر اینکه من باید اینج ...

خب شرایط اینه کنار بیا نیای نمیتونی زندگی کنی شکر کن همین گوشی هم بهت دادن بسه دیگه 

مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.

اهه چقدر رو مخن

رومخ برای یه دیقشونه

بدذاتن کثیفن وحشین شخصیت و تربیت ندارن

من چجوری بین اینا بزرگ شدم نمیدونم

ظالمن زورگوان

از کتک زدن بگیر تا بدترین فحشا تا توهین و تهمت تا بازیه روانی تو کلکل و بحث و به اب خوردنتم گیر دادن

الان به کی  بگم من سر دسشویی رفتن حموم کردن لامپ روشن کردن اب خوردن در یخچالو باز کردن یه لباس معمولی پوشیدن سر غذا خوردنننن سر همین بیرون رفتن ساده سر عادیترین مسائل فحش میخورم حرف مفت میشنوم و روانم نابود شده

وقتی مداممم دم گوشم غر میزنه دلم میخواد فققظ دهنشو ببنده

یه مشت روانی روانپزشک لازمن

یکی هم نیستن که

یه مشت زن ستیز تو یه خونه

وقتی خود زنه خودنه زن ستیزه خب پسر چی درمیاد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب عوض کنممکنه برات؟؟اینجوری خیلیییی ب نفعته

اره ممکنه فقط کار پیدا کردن خیلی سخته چندبار اومدم برم ولی واقعا کار خوب پیدا نشده

ولی سعیمو میکنم این بار برم

اینا 

آره خودت میگی نمیشه از شون انتظار داشت بعد انتظار داری چو دانی پرسی سوالات خطاست

میگی همینکه گوشی دادن بهت بسه دیگه😐

نمیدونم چند سالته محردی مادری متاهلی

ولی کی گفته همین کافیه؟

و چرا فکر میکنی گوشی پستمم اونا خریدن؟خودم خریدم

و هر روز بخاطر گوشی دست گرفتن حرف مفت میشنوممم

میگی همینکه گوشی دادن بهت بسه دیگه😐نمیدونم چند سالته محردی مادری متاهلیولی کی گفته همین کافیه؟و چرا ...

ببین من ۲۷ سالمه هزار تا آدم بدتر از تو دیدم اوکی تو نمی‌خوای شرایط رو بپذیری و هرروز به خودت بدبختیات رو یاد آوری می‌کنی اومدی میگی از این آدما با این اخلاق انتظاری هم نیست اجازه بیرون بدن بعد میگی اجازه بیرون نمیدن حالت خوشه هم انتظار داری هم نداری

خدا بهت صبر بده بین یک مشت حیوون هستی واقعا

واقعا اگه ادم بودن بهم برمبخورد یکی بهشون بگه حیوون

ولی زندگیو ازم گرفتن

نه فقط چون میرم بیرون حرفای مفتشونو میشنوم

من صبح بخاطر تایم بیدار شدنم شب بخاطر ساعت خوابیدنم 

بخاطر کارای عادی روزانم مثه غذا حموم و دسشویی و خیلی چیزا خیلیییی چیزا و سرچیزای چرت و پرت بی دلیل

خیلی چیزارو تحمل میکنم

اصلا اینایی که گفتم هیچیه من نوجوون بودم سر اینکه سیب زمینی ابپز نمیخوردم بارها کتک خوردم

این غذارو دوست نداتم ایناهم میلی درست میکردن منم واقعا بدغذا بودم و چون نمیخوردم حالم از این غذا بهم میخورد واقعاااا با کمربند کتک میخوردم😐حتی یه بارم وقتی مهمون داشتیم چاقو زد تو پام 

بعدم ولم نمیکردن

من مجبور بودم هم کتک بخورم هم با گریه اون غذای نفرت انگیزو بخورم

و از بچگی زیر بار حرف زور و ظلم نمیرفتم نمیتونستم

خب من این غذارو دوست ندارم نمیخورم چرا باید کتک بخورم؟یا چرا اگه کنترل تلویزیونو پانشم بدم تو حاضری پاشی منو کتکم بزنی ولی پانشی کنترلو خودت برداری

واقها انقد از این ماجراها داشتم دیگه نمیکشم نمیتونم تحملشون منم

ببین من ۲۷ سالمه هزار تا آدم بدتر از تو دیدم اوکی تو نمی‌خوای شرایط رو بپذیری و هرروز به خودت بدبختی ...

من میگم اینا حتی تو احتماع نبودن پس ازشون انتظاری نیست بفهمن و بلد باشن ذاتا نفهم هستن البته این همه فیلم و اطلاعات تو گوشی،پس عصر هجر نیست منم حرفمو پس میگیرم

منظورم این نبود از اینا انتظاری نیست که اجازه بدن

اینا مگه صلاحیت تصمیم گیری برای خودشونو دارن که برای من داشته باشن؟

بیخیال عزیزم

من میگم اینا حتی تو احتماع نبودن پس ازشون انتظاری نیست بفهمن و بلد باشن ذاتا نفهم هستن البته این همه ...

این زندگی توسعه چه عصر هجری چه عصر مدرن تا کنار میای عذاب میکشی

اره ممکنه فقط کار پیدا کردن خیلی سخته چندبار اومدم برم ولی واقعا کار خوب پیدا نشدهولی سعیمو میکنم ای ...

موفق باشی🩷

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد