2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اهمیت نده بهش

فقط دیدیش محلش نزار

ی بار دیگم بحثش شد بگو کی با تو بودم ک خبر ندارم؟از اون کربلایی ک میری خجالت بکش

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

نه اهمیت نده بهشفقط دیدیش محلش نزاری بار دیگم بحثش شد بگو کی با تو بودم ک خبر ندارم؟از اون کربلایی ک ...

از صبح تا حالا که فهمیدم فقط گریه کردم

اصن نمیفهمم چطور میتونه همچین دروغی بگه

مرسی🫠💔

حتمااا جررررش بدهآبرو مومن میبره کربلا هم میره

🫠💔باورت میشه از وقتی فهمیدم هنوز دارم گریه میکنم؟:)))

من واقعا حتی روم نمیشه برم حرف بزنم باهاش بعد اون اینجور هست:)

از صبح تا حالا که فهمیدم فقط گریه کردماصن نمیفهمم چطور میتونه همچین دروغی بگهمرسی🫠💔

گریه میکنی‌ چرااا؟؟

ببخشیدا پسر خالت اسکله

بخاطر ی اسکل گریه میکنی.

متعهد بودن پز نیست، سبک زندگیمه💆🏻🎀.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻#یه_مینیمالیست🌚

🫠💔باورت میشه از وقتی فهمیدم هنوز دارم گریه میکنم؟:)))من واقعا حتی روم نمیشه برم حرف بزنم باهاش بعد ...

پیش کیا گفته حالا

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

پیام بده که چرا دروغ گفتی 

تا مدرک داشته باشی 

اسکرین حرفاتونا بفرست برا فامیل 

از زنهای متاهل سایت که با پسرهای داغون و مشنگ سایت فاز عشق و عاشقی برداشتن متنفرم خاک تو سرتون خااااااااک🤢