بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترسیدم .این کاربر دیروز بد حرف زد .انقدری با ارامش جوابشو دادم ک نوشت کاری نکن دهنم باز شه و تعلیق ش ...
کدوم کاربر
ببین قشنگم واقعا مدیریت اینجا افتضاح آدم نمیدونه جواب بده یا ن ولی اگه میدونی تو دلته از خودت دفاع کن همون لحظه اگرم میتونی بیخیال باشی دهن ب دهن نذار یا هرجا کامنت نذار اینجا من روانی ترین آدمارو دیدم دیروز یکی بهم پیله کرده بود تاپیک بنده خدا اسیش رو هم بهم ریخت تازه دروغم میگفت خلاصه ادب شد و اینکه اینجا یه عده منتظرت عقدشون رو ک نتونستن تو زندگی واقعی حل کنن رو اینجا خالی کنن
آره بخدا من پادشاه تعلیغ ها هستم یکی از کاربریم بدون هیچ دلیل ببین تاکید میکنم بدون هیییچ دلیل تعلیغ سیاه شد بعد کاربری زدم پرسیدم نی نی یار چرا تعلیغ شدم علتشو بگید زد اونم تعلیغ سیاه کرد بخدا الان میترسم برم بگم چرا اینجوری شده اینم بن کنه😂😂
چون تاپیکدخودمه اسم نمیبرم.ولی واقعا بگم شاید همه بشناسنش.تاپیک اشنایی ازدواج بود .میگفت حرامه و زنا ...
وای یی دقیقا کاربری ک دیروز به من پیله کرده بودم از همین قماش بود😂😂😂یکی راجب ناراحتیش از مادرش تاپیک زده بود بعد یکی اومد پای غرب کشید وسط و به کشورای پیشرفته توهین میکرد😂😂
وای دقیقا.ی کاربریم دو هفته تعلیق شد.اکر بدونی نی نی یار چی برام نوشته بود.دستش میرسید ی دونه هممیخ ...
وای وای بخدا چ تشاااابه
بخدا یه مدت فک. میکردم نی نی یار باهام دشمنی داره اونقدری ک بی دلیل تعلیغ سیاهم میکرد دقیقا یبار یه چیزایی با تشر و عصبانیت برام نوشته بودلونم با حالت بی ادبی و لفظ تو به کار برده بود فک کننن هنگیدم وقتی دیدم پس من تنها نبودم😂😂😂