مهریه یکی از دوستام ، خودش ک میگه بخاطر مادرشوهر قبول کرده تا رضایت بده ازدواج کنن، عدد دیگه مد نظرش ...
خوب اشتباه کرده
فردا همین مرد بره خیانت کنه دختره چه پشتوانه ای داره واسه زندگیش
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
سکه الان چند شده 😂 بگین حساب کنم ببینم ۱۰۰۰ تاش چقد میشه😈
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
منم مهریم 14تاسکس چن بار خواستم جدا بشم شوهرم نزاشته همش دلمو به دست میاره خواستم بگم مهریه ملاک نیست مهم شوهر آدمه وگرنه شوهر من میتونس خیلی راحت منو طلاق بده ولی دوسم داره و نداده ولی بازم اگه برمیگشتم عقب میگفتم114تا سکه نه 14تا الان بنظرم 114تا معقوله بچه ها کمتر نزنید
ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
من ولی اصلا راضی نیستم و بشدت تو دلم مونده و دایما دارم خودمو کنترل میکنم بهونه گیر نشم روزگار خودمو اونو سیاه کنم ولی بازم از دستم درمیره چی فک میکردم چی شد
مهریه یکی از دوستام ، خودش ک میگه بخاطر مادرشوهر قبول کرده تا رضایت بده ازدواج کنن، عدد دیگه مد نظرش ...
دقیقا جاری خواهر منم واسه اینکه مادر شوهرش قبول کنه همین کارو کرد حتی گفته بود حاضره بیاد تو یه اتاق پیششون زندگی کنه و کلفتیشونو بکنه جهازم نداشت ولی بعد عقد زد زیر همه چی اانم اونقدر برا شوهرش ناز میادو بهش زور میگه
من خودمم مهریم کمه.. اما بعد ازدواج سه دنگ خونه مال من شد. تو سند هم نوشتیم درصورت فوت طرف سه دنگ به ...
اره خیلی مهمه اینا
سکه رو که الان که زندانم نمیکنن 😐 ماهی یدونم نون و اب نمیشه
سر ادم بی کلاه بمونه که چی 😐 منم اگه بخوام ازدواج کنم حتما خونه رو میگم بزنن به نامم اونوقت ۵۰۰ تا ۳۱۳ سکه باشه ایرادی نداره اونم عندالمطالبه😆