2777
2789
عنوان

دیگه مغزم نمیکشه که غذا چی درست کنم کمک 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 29 پست

کوبیده ی مرغ. کباب تابه ای. کوکو. سالاد ماکارونی.ساندویچ مرغ

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ ناردونی و برنج زعفرونی ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

واویشگاه مرغ 

مرغ ریز خرد کن بپز سرخ کن بهش پیاز داغ ورب وادویه بزن 

بازم دوست داشتی مرغ رو اندازه کبابی سیخ چوبی بزن بذار تو تابه روش پیاز حلقه شده بچین کره بنداز با شعله ملایم هم بپزه هم سرخ بشه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دقیقا مثل خونه ما

اره عزیزم دوتا بچه دارم یکی میگه عدس نمیخورم یکی میگه خوروشت ودوست ندارم همسرم ازغذاهای تند بدش میاد دخترم میگه کباب ودوست دارم پسرم میگه مجبوس با کشمش حالمو بهم میزنه بخدا دیوونه شدم  نمیدنم چی براشون درست کنم ک باب دل همشون باشه

والا ماهمین‌مکافاتو داریم همیشه سرنهاردرست کردن باهم بحث داریم بچه ها یه چیزه دیگه میخورن همسر یه چی ...

دقیفا ادم یه بد غذا تو خونه داشته باشه کار سخته تصف غذا هارو نمیشه درست کرد دست ادم بسته اس منم شوهرم بد غذاس

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

کسی میدونه به ابگوشت چیا اضافه میکنن خ.شمزه بشه؟

من پودر لیمو پودر زیره سیاه و یکمی دارچین میزنم اخرش

ترش کباب مرغ میپزی سرخ میکنی با سیب زمینی ی سس میگیری رب تفت بده آب مرغ اضافه کن با آب غوره یا نارنج ...

چه جالب هیچ کدومو نخوردیم تاحالاشمالی هستین