دوستان شما به قانون جذب اعتقاد دارید؟ یه کانال تلگرامی پیدا کردم درباره قانون جذبه که واسه یادگیریش ماهی ۱۵۰تومن میگیره و دوره ۹ ماهه هست.تو کانال به ظاهر خیلیا راضی هستن.نمیدونم هزینه کنم یا نه.کسی هست تجربه مشابه داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
من یکی از طرفدارای پروپاقرص جذبم. از هفده سالگی جذب داشتم تا الان.
واقعاواقعا اعتقاد دارم به جذب
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
قانون جذب بصورت علمی ثابت شده فقط باید از منبع درست یاد بگیریم. من خودم به زندگی عاطفی که فکر می کردم رسیدم و جذبش کردم البته نه 100 درصد بلکه بازهم تنش هایی هست اما اعتقاد دارم به مثبت ها وقتی فکر کنی برات پیش میاد.