2777
2789
مشکلی نداره ولی اگه انجام بدی خیلی صواب داره حالا یه آبه دیگه موهاتم زود خشک میشن

توروخدا واسه منم دعا کن یه ازدواج خوب داشته باشم 

التماس دعا 

زیارتت هم قبول باشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غسل زیارت اصلا واجب نیست ، میتونستی تو خونه، قبل از سفر هم غسل کنی و بیایی مشهد .و اگر غسل هم نکنی ...

مرسی عزیزدلم فقط جایی شنیدم میگفتن غسل رو اگر روز انجام بدی تا آخر روز اعتبار داره واگرشب انجامش بدی تا قبل اذان صبح اعتبار داره دیگه نمیدونم دقیق ولی مرسی خیالم راحت شد

توروخدا واسه منم دعا کن یه ازدواج خوب داشته باشم التماس دعا زیارتت هم قبول باشه

ممنون عزیزدلم ❤️ از صمیم قلبم واست دعا میکنم همیشه این تاپیک یادم میمونه که بعداً بیام چک ش کنم ببینم انشالله درموردحاجت رواییت نوشتی 🥺❤️خودم هم همین حاجت رو دارم امام رضا خودش کلا امام ازدواجه 🥰

ممنون عزیزدلم ❤️ از صمیم قلبم واست دعا میکنم همیشه این تاپیک یادم میمونه که بعداً بیام چک ش کنم ببین ...

مرسی عزیزم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔