2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست
مطمعنی کارگاه خودش بود؟دیوار خیلی کلاهبرداری زیاده کاش یه تومن میزدینانشالله که بازه جنستونو میگیرین

مطمئن که نیستم ولی این کاره بود حتی یه رایزر کوچیک هم همونجا برام درست کرد 

همسرم میگه از کارگاه اطراف پرسیدم فامیلیش همون بود ولی بقول شما دیوار اصلا اعتباری نداره و هزار مدل کلاهبرداری میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه خیلی سختی کشیدیم تا اینارو جورکنیم تا خرخره تو قرضیم😑

حتما میشه 

مبلاتون که خداروشکر عالیه 

دیزاینشم که اینجوری باشه خیلی شیک میشه

وسیله ها خیلی گرون شده مواظبشون باش

قرض و قسطم تموم میشه بالاخره عزیزم

انشاءالله با دل خوش استفاده کنی عزیزم 

حتما میشه مبلاتون که خداروشکر عالیه دیزاینشم که اینجوری باشه خیلی شیک میشهوسیله ها خیلی گرون شده موا ...

ارع خیلی حدودی حساب کردیم فقط وسایل چوبم نزدیک 300شده☹️فقط مبل و تخت و کنسول خریدم 

خیلی سخت شده همه چی 

دوس داشتی بقیه تاپیکامم سربزن جهیزیم هست

انشالله❤️

ارع خیلی حدودی حساب کردیم فقط وسایل چوبم نزدیک 300شده☹️فقط مبل و تخت و کنسول خریدم خیلی سخت شده همه ...

میشه بگی چی ها گزفتی منم توعقدم خیلی تو فشارم واقعا سخته

شما ضامن نداری برای ما شش ماه هنوز تو نوبتیم😞😞

ماهم برای همسرم ازبرج دو تو نوبته هنوزم نوبتش نشده اسن فک‌کنم6.7می سری باشه که ثبت نام‌میکنیم هرسری سر ضامن کنسل میشه مجدد ثبت نام میکنیم دوسال داره میشه

ارع خیلی حدودی حساب کردیم فقط وسایل چوبم نزدیک 300شده☹️فقط مبل و تخت و کنسول خریدم خیلی سخت شده همه ...

خودمم اومدم تهران برای خرید جنسا بشدت گرون شده بودن حتما میرم نگاه می‌کنم عزیزم 

ماهم برای همسرم ازبرج دو تو نوبته هنوزم نوبتش نشده اسن فک‌کنم6.7می سری باشه که ثبت نام‌میکنیم هرسری ...

خیف نیست اخه بزورم شده ضامن پیدا کنید خیلی سخت نوبت میرسه

میشه بگی چی ها گزفتی منم توعقدم خیلی تو فشارم واقعا سخته

همسرم چوبیارو خریده دودست مبل باناهارخوری کلاسیک تخت و کنسول یخچال و لباسشویی تی وی

خودم برقیام سرویس چینی و ارکوپال و کریستال ، لیوان ،سوفله خوری ،قاشق چنگال، فرش و قابلمه فعلا همینارو گرفتم