2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
من همیشه به این بهونه میرفتم میگفتم لک بینی ودرد دارم میگف سونومیدی میگفتم اره توبیمارستان دولتی&nbs ...

خود بيمارستان دولتي سونو ميدادي؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من قزوينم فقط بيمارستان كوثر سونو ميكنه اونم كهههههههه

اااا چ بد، بد به دلت راه نده چندهفته دیگه تکوناشو حس میکنی دیگه نگران نمیشی ایشالا هممون ب موقع زایمان کنیم وبچه هامون سالم باشن 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.
نه من قزوينم فقط بيمارستان كوثر سونو ميكنه اونم كهههههههه

اااا چ بد، بد به دلت راه نده چندهفته دیگه تکوناشو حس میکنی دیگه نگران نمیشی ایشالا هممون ب موقع زایمان کنیم وبچه هامون سالم باشن 

من همیشه به این بهونه میرفتم میگفتم لک بینی ودرد دارم میگف سونومیدی میگفتم اره توبیمارستان دولتی&nbs ...

سونوی در طی بارداری بیشتر از سه بار نباید بری احتمال خطر زیاده به خاطر اشعه و اون ژلی که میزنن دیگه نرو سر خود 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
سونوی در طی بارداری بیشتر از سه بار نباید بری احتمال خطر زیاده به خاطر اشعه و اون ژلی که میزنن دیگه ...

بخاطراسترس شدییییدی ک داشتم میرفتم مشکلیم نداشتما همش تواین فکربودم الان حالش چطوره دیگه نمیرم تا هفته 32واسه وزنش

سونوی در طی بارداری بیشتر از سه بار نباید بری احتمال خطر زیاده به خاطر اشعه و اون ژلی که میزنن دیگه ...

تا الان با انومالی و ان تی 9باره رفتم دیگه نمیرم 

بخاطراسترس شدییییدی ک داشتم میرفتم مشکلیم نداشتما همش تواین فکربودم الان حالش چطوره دیگه نمیرم تا هف ...

دیگه نرو کلا سه ماه اول رو که رد کنی و بعدش بری غربال گری دیگه بچه سالمه میمونه اخرش که برا تاریخ زایمان بری حتی 32 هفته هم زوده بزار هفته 38 برو 

دیگه نرو کلا سه ماه اول رو که رد کنی و بعدش بری غربال گری دیگه بچه سالمه میمونه اخرش که برا تاریخ زا ...

اصلا کلا هیچکس مث من نبود شاید مسخره ب نظربرسه ولی من حتی عطسه ک میکردم اینقد نگران میشدم حالا ترشح ک جای خود داره فک میکردم کیسه ابه الانم همین طور چون یوقتایی بی رنگه 

اصلا کلا هیچکس مث من نبود شاید مسخره ب نظربرسه ولی من حتی عطسه ک میکردم اینقد نگران میشدم حالا ترشح ...

نه هیچی نمیشه خیالت راحت بچه که بره تو سه ماه دوم دیگه کاریش نمیشه مگر تصادف باشه دور از جون یا ززمین خوردن