arjmandy مدیر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 عنوان عینکی شدمم🥲😪 | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 60 پست حس میکنم نمیتونم با چهره جدیدم کنار بیام بینیم انحراف داره و اینو که میزنم واقعن بد میشه واقعا میخوام گریه کنم😪روحیه بدید بم وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:))) 1404/06/22 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 منم عینکی هستم الان ۶ ماهی میشه اخییییعادت کردی بهش؟ وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
maleka_a عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 1102 اسی شرمنده حلال کنمیشه تاپیک یکی مونده به اخرمو گزارش بزنید؟اگر زدید لایک کنید براتون صلوات میفرستم عکسم توشه نمیخوام بمونه وطنم وطنم وطنم...🇮🇷
postwi عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10822 من چشمام ۳ هس نمیزنم فقط جایی بخوام نوشته بخونم میزنمچون نزدم عادت دارم ولی خب یکم سختم هس
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 ببین عادت میکنی من الان عادت کردم در میارم خودمو زشت میبینم بعدم ما عینکی ها دوتا چهره داریم امیدوارم عادت کنم وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
mahla1384 عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1995 حتما بزن من چشمام یکی نیم بود یکی بیست و پنج صدم ، دکتر گفت سه ماه هر روز بزنی خوب میشی ، من اشتباه کردم نزدم الان واقعا کورم :/// دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 10700 من چشمام ۳ هس نمیزنم فقط جایی بخوام نوشته بخونم میزنمچون نزدم عادت دارم ولی خب یکم سختم هس جدی اذیت نمیشی؟ من از اول زدم الان مثل شماست در میارم دیگه محو میبینم عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 اسی شرمنده حلال کنمیشه تاپیک یکی مونده به اخرمو گزارش بزنید؟اگر زدید لایک کنید براتون صلوات میفرستم ... دشمنت عزیزم عزیزانی که تو تاپیکین کمک کنین به ایشون و گزارش بزنین وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
maleka_a عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 1102 دشمنت عزیزم عزیزانی که تو تاپیکین کمک کنین به ایشون و گزارش بزنین قربون قلب مهربونت عزیزم🫶🏻 وطنم وطنم وطنم...🇮🇷
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 من چشمام ۳ هس نمیزنم فقط جایی بخوام نوشته بخونم میزنمچون نزدم عادت دارم ولی خب یکم سختم هس من تازه فهمیدم علت سردردهای عجیب غریبم چی بوده بعدم من تابلو رو نمیبینم تو کلاس مجبورممم مجبور منم برا مطالعه میزنم و سر کلاس و گوشی وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
postwi عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10822 جدی اذیت نمیشی؟ من از اول زدم الان مثل شماست در میارم دیگه محو میبینم نه اوکی ام فقط اگه یه نفر خیلی ازم دور باشه مثلا ۷ ، ۸ متر تشخیصش نمیدم کیه چون عینکم اصلا بهم نمیادالانم دیگ نمیزنم تا وقتی بتونم عمل کنم امیدوارم سال دیگ بتونم
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 اره خیلی بهم میاد مبارکههه وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
arjmandy مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1035 حتما بزن من چشمام یکی نیم بود یکی بیست و پنج صدم ، دکتر گفت سه ماه هر روز بزنی خوب میشی ، من اشتباه ... وای چه بددد کاش میزدی الان بزنی خوب نمیشه؟ وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))
postwi عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 10822 من تازه فهمیدم علت سردردهای عجیب غریبم چی بوده بعدم من تابلو رو نمیبینم تو کلاس مجبورممم مجبور منم ب ... منم تو کلاس برا تابلو میزنم بعدش برمیدارم