2777
2789
عنوان

مهمونی

167 بازدید | 17 پست

سلام،خانمها بنظرتون برای رفتن به مهمونی چه نوع شیرینی مناسبه درست کنم؟هرچی فکرمیکنم نمیدونم کدوم مناسبتره,زیاد رودروایستی نداریم باهم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چه شیرینی هایی بلدی عزیزم

دانمارکی،مربایی،بهشتی،نخودچی،برنجی،رولت خامه ای،تر برشی،زبان

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانمارکی،مربایی،بهشتی،نخودچی،برنجی،رولت خامه ای،تر برشی،زبان

همشون خوبه.

به نظرم میشه دانمارکی و زبان باهم ببری.یا کلا دانمارکی فقط

یا برنجی و نخودچی ببری .یا یه کدام از این دوتا

ولی به نظرم اگه وشیله هاشو داری دانمارکی و زبان 😍

ماشالله حرفه ای هستین.همرو بلدی👏

همشون خوبه.به نظرم میشه دانمارکی و زبان باهم ببری.یا کلا دانمارکی فقطیا برنجی و نخودچی ببری .یا یه ک ...

فداتشم عزیزم،اذه بیشتر نظرخودم هم به دانمارکی بود😍

الان از تاپیک تون دیدم نخودچی.اونم تک درست کنید خوبه..خیلی قشنگ بود مشخصه خوشمزه س

عزیزدلمی لطف کردی

واییی افرین همشون هیلی خوشگلن.کلاس رفتید؟

فدات بشم،نه عزیزم کلاس نرفتم راستش هزینه های کلاس یکم زیاده ونمیشدبرم

هر کدوم درست کنی انقدر خوشگلن .میزبان خوشحال میشه بابت زحمتت

قریونت برم که اینقدر بهم انگیزه میدی قشنگم.

فدات بشم،نه عزیزم کلاس نرفتم راستش هزینه های کلاس یکم زیاده ونمیشدبرم

زنده باشی عزیزم.ماشالله خیلی خوبن.من فکر کردم کلاس رفتین..درسته خیلی گرونه..همینطوری پیش برید روز به روز عالی تر میسه کاراتون😍💓

زنده باشی عزیزم.ماشالله خیلی خوبن.من فکر کردم کلاس رفتین..درسته خیلی گرونه..همینطوری پیش برید روز به ...

😘♥️🌹😍

قریونت برم که اینقدر بهم انگیزه میدی قشنگم.

عزیزید .حقیقتو گفتم‌🥰موفق باشیی

من خودم خیلی دوست دارم شیرینی و کیک پزی رو.

چندین بار شیرینی کشمشی درست کردم.تا بیاد دستم خوب بشه

عزیزید .حقیقتو گفتم‌🥰موفق باشییمن خودم خیلی دوست دارم شیرینی و کیک پزی رو.چندین بار شیرینی کشمشی در ...

اگردوست داری مدام درست کن قلقش دستت بیاد عالی ترین میشی اونوقت،من هزارتا دستور درست کردم تابالاخره شدوازش درآمددارم گاهی