2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ توجیهی برای صمیمیت بیش از حد نیست .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین مثلا فرض کن رفتیم جایی خواهرم بااون بیشتر صحبت میکنه تامنحتی حس میکنم اونا باهم بیشتر شوخی میکن ...

عزیزم همچین بیراهم حسادت نمیکنیا!انگار اون نامزدشه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸💙

ببین مثلا فرض کن رفتیم جایی خواهرم بااون بیشتر صحبت میکنه تامنحتی حس میکنم اونا باهم بیشتر شوخی میکن ...

عزیزم شما حسود نیستی خواهرت حریم نمیشناسه. 

مورد داشتیم زنه را طلاق دادن خواهره را گرفتن. حواستو جمع کن و به خودت نگو حسود تو سالمی 

خواهرت محرم و نامحرم سرش نمیشه حداقل حرمت خوانده نگه داره 

نمیدونم خواهرشما چه شکلیه ولی اگه اون شکلی که فکرمیکنم باشه إن شاءالله سرخودش بیاد 😒

اینجور آدما روابط رو بهم میزنن من خودم با دامادمون خیلی خوبم و خیلی کمکم میکنه اما درچهارچوب هایی نه اینکه بزنم پشت گردنش یا بهم اس ام اس بده کلا تو این چندساله سرجمع پنج بار باگوشی خودم بهش زنگ نزدم .یا اینکه بی ادبی کنم بهش مثل یکی که ازمن عاقلتره بهش احترام میذارم

درجستجوی‌عدالت...