2777
2789
یه ماسکی هست به اسم چاله و چوله من از خیلی ها شنیدم جواب گرفتن (اسمش واقعی مسخره نکنید )

فقط ب احترام حرف داخل پرانتز استیکر خنده نمیزار

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ کرمی؟ من حتی پنکک نمیتونم بزنم کرم پودرم معلوم میشه داغونترم میشه حتی

کرم ضد آفتاب رنگی بیکن میزنم راضیم فقط باید به اندازه کافی قبلش آبرسانی و لایه برداری پوستو انجام بدی یکم سنگینه ممکنه بماسه

چند ماه پیش رفتم دکتر پوست سه تومن خرج کردم بازم برگشت گفت تو سن بلوغی(۲۵سالمع☹️😐) نمیدونم کی بلوغم ...

کاش من میرفت حالا تا وقت برگشتش😂چی برات نوشته بود که رفت و برگشت دوباره؟

حنا و سدر و آبلیمو بزن پنج دقیقه بزار بمونه بشور (سدر پوستو خشک میکنه اگه میخوای نزن)

ماسک ماست و آب برنج و آب خیار 

برای جای فرورفتگی جوش هم شنیدم آب سیب زمینی مدام بزنی خوبه کرم های ترمیم کننده هم جوابه جاشونو پر میکنن

فقط ب احترام حرف داخل پرانتز استیکر خنده نمیزار

آره اسمش واقعا خنده دار ولی یه سرچ بکنید میبینید واقعا چنین چیزی هست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منم سونو دادم کبذم گرید نیودهورمونم‌چند سال پیش داذم اوکی بود ک جوش میزدمنمیدونم چمهفقط میدونم چیز چ ...

منم مثل تو هسم وقتایی که فست فود و نوشابه و قند مصنوعی و مخصوصااا تخمک میخورم جوش میزنم که ماسک سدر و ماست میزنم بعدشم گل سرشور با آب قاطی میکنم میزنم پوستو خشک میکنن درست میشه(گل سرشور برای چربی پوست عالیه)

من حتی تبدیل به فروش رفتگی هم شده😭 مثل جای زخم یا سوختگی ☹️مال شما چی فک کنم مال من داغون تر باشه ا ...

ببین تا قدیمی نشده به دادشون برس وقتی بالای یکسال بشه خیلیییی سخت میرن

عسل و آب سیب زمینی قاطی کن بزن ۲۰ دقه چن نفر میگفتن جای جوششون رفته(فک کنم جوش سطحی بوده)

کرم ترمیم کننده هم عالیههه من یجای دستم یکم گود شده بود زخم شده بود هر روز میزدم  پر شد ولی جای زخمم قدیمی نشده بود تازه بود 

ترمیم کننده مدیلن اگه اشتباه نکنم و ترمیم کننده درمالیفت خیلی خوبن

ببین تا قدیمی نشده به دادشون برس وقتی بالای یکسال بشه خیلیییی سخت میرنعسل و آب سیب زمینی قاطی کن بزن ...

مرسی

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

کاش من میرفت حالا تا وقت برگشتش😂چی برات نوشته بود که رفت و برگشت دوباره؟

یادم نیس ولی گفتم راکوتانذبنویس ننوشت چون گفت اگه باردار بشی بچه مشکل دار میشه و باید سقط کنی. و تا چند ماهدبعدش نبابد بچه دار شی من که بچه نمیخواستم اونوقت ولی همسرم نزاشت بنویسه

کرما گرون بودن که به جوشا بدنم میزدم دوتا بود باید قاطی میکردم تازه یمیشو سه بار دیگه تمدید کردم

لک بدنم بهتر شد ولی بازم جوش میرنه

که سزکه سیب و ابذقاطی میکنم با پنبه میزنم به بدنم کمی بهتر میشه