2777
2789
نمیدونم عزیزم ولی پسره در ۱۵ و ۱۶ سالگی با دخترا بوده اما دیگه نیس

چی بگم

شاید یه چیزی میدونه داداشت

باهاش حرف بزن و بپرس مشکلش با پارتنرت چیه

از زیر زبون داداشت حرف بکش

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

خب خیانتشو که میبینی خط بزن به همه چیز😭😭😭

همش بلاکم میکنه انبلاک میکنه.. بازی روانی 

ولی دیگه دارم سعی میکنم فراموشش کنم دیگه 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگمشاید یه چیزی میدونه داداشتباهاش حرف بزن و بپرس مشکلش با پارتنرت چیهاز زیر زبون داداشت حرف بکش

بعله عزیزم 

حتما باید اینکارو کنم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

هزینه مشاوره رو واریز کن پس😅😘اره منم میگم درسته بی رحمیهولی بهش بگو بیاد بچه رو ببینهبعد چون شیرخو ...

شما برای خودت ماشاالله یه پا مشاوری عزززززیزم

چشم همین روش رو میرم 

دورت بگردم برام دعا کن با یه بچه اومدم خونه بابام تا ماشین فروش بره یه جا رهن کنم دعا کن برگرده انقد دعا و نذر کردم اما خدا انگاری با من قهر کرده

استارتر رو چرا یادتون رفت😂داریم به مشکلات بقیه میپردازیمبابا میگم دلم تنگ شدهحالم بده

شما مشکلتون چی بود عزیزم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

همش بلاکم میکنه انبلاک میکنه.. بازی روانی ولی دیگه دارم سعی میکنم فراموشش کنم دیگه

چکش نکن که بفهمی چیکار میکنه

حتی اگه میتونی از اون فضای مجازی خارج بشو

شما برای خودت ماشاالله یه پا مشاوری عزززززیزمچشم همین روش رو میرم دورت بگردم برام دعا کن با یه بچه ا ...

عزیزمی

لطف داری

ولی چه فایده واسه خودم هیچی حالیم نیست

به بقیه که میرسم میشم استاد مشاوره😔

پولمم واریز نمیکنن مثل شما🤣🤣

خدا قهر نکرده

خودت با خودت با شوهرت قهر کردی

ازادش بزار و بهش ثابت کن که پشیمونی

غر نزن حرص نده آروم باش

تغییرتو که ببینه خودش خیالش راحت میشه برمیگرده

معلومه هنوز دوستت داره وگرنه اسایشت براش مهم نبود

یا طلاقت میداد

یا بچه رو ازت میگرفت

به نظرم همونجوری که اون به فکر راحتیته تو هم به فکر راحتیش باش و دوستش داشته باش

ارزوی خوشبختی

من گفتم دلم واسش تنگ شده بهم توجه نشد😭

منظورم مشکلت با پارتنرته

پس چیه شیطون بلا

ترجیح داد ارتباطو قطع کنه🙂

رابطتون در چه حد بود ؟؟

خیلی جدی بود؟؟

حتما با مشاور  یا روانشناس صحبت کن 

اصلا من خودم با روانشناس صحبت کردم و متقاعد شدم اون فرد آدم مناسبی نبوده برام

یکی دو جلسه صحبت کن اگر اوکی نشدی راه دیگه..