2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭💔

😢💔

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

ای دادچه بدشایدم چه خوبحداقل از یه جنبه میدونی درست نیست

کاش نمیدونستم حداقل دلخوشی الکی داشتم که آدم مناسبیه .. میتونم داشته باشمش

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

صبر از کی؟

صبر از این که عشقم از سربازی بیاد و بعد بیاد خواستگاریم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

چی شده؟

انقد خانوادم اذیتش کردن گذاشت رفت من موندم یه دختر به ساله انقد این سالها با تمام بدی که در حقش کردن خوب بود نمیتونم باور کنم انگار از روزی که مادرش اومد وسط طلسم شد و رفت

کاش نمیدونستم حداقل دلخوشی الکی داشتم که آدم مناسبیه .. میتونم داشته باشمش

نه اونجوری دیوونه میشدی

حداقل الان خیالت راحته مناسبت نیست

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

انقد خانوادم اذیتش کردن گذاشت رفت من موندم یه دختر به ساله انقد این سالها با تمام بدی که در حقش کردن ...

برش گردون و برو یه شهر دور از دو خانواده زندگی کنید

نمون اون شهر

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

خب این که ناراحتی ندارهمیادآرزوی خوشبختی😘

داره 

چون خانواده هامون  دوس ندارن باهم ازدواج کنیم