2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 21 پست
ارع خیلی میترسم

تنها راهش اینه که زیاد از خودت مطمئنش نکنی تو این یکسال هر اتفاقی امکان داره بیفته شاید با یه آدم بهتر آشنا شدی که احساس کردی جفت خودت ولی من اینو طبق تجربه اطاثرافیانم بهت گفتم هر کی دوست پسر داشت و بگیر نبود هی از این بهانه ها میورد پول ندارم موقعیت ندارم و غیره ولی خب ما که دوست پسرت نمی‌شناسیم تو میشناسی تو باهاش حرف زدی ببین واقعا اگر جنمش داره که پاش وایستا ولی اگر بهانه است جلوی ضرر از هر جا بگیری منفعت

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تنها راهش اینه که زیاد از خودت مطمئنش نکنی تو این یکسال هر اتفاقی امکان داره بیفته شاید با یه آدم به ...

من کنکوریم بهم گفت درست رو بخون دانشگاه بری اون مدقع منم دوران دانشجوییت شرایطم خوب میشه جدیش میکنم

من کنکوریم بهم گفت درست رو بخون دانشگاه بری اون مدقع منم دوران دانشجوییت شرایطم خوب میشه جدیش میکنم

عریزم خب توهم هنوز سنی نداره تمامی تمرکزتان بزارم رو درست یا هر هدف دیگه که داری فکر کردم 23 یا 24 سالت باید باشه از رو حرفات خیلی زود وارد زندگی و مشکلات نشو چون واقعا مسئولیت داره از سنت و از این دوران لذت ببر که چند سال دیگه با خودت نگی من نوجوانی و جوانی نکردم کاش این کارو میکردم و کاش اون کارو میکردم 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

19 سالمه

عزیز دلم بهترین سنی برو زندگی کن بخدا انقدر ازدواج مسئولیت داره که حد نداره گذشته از اون تو این سن خیلی زود با خانواده همسر بخوایی سروکله بزنی البته این نظر من تا میتونی از این سن استفاده کن چون واقعا قابل برگشت