2777
2789
واقعا هم هستی😘

عزیزدلید😍❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

چجوری هستین

من در اولین نگاه در هر کسی زیبایی ظاهری یا باطنی رو میبینم چیزای جزئی حتی مثل برق چشم مژه مشکی لبخند زیبا و وقتی از ظاهر کسی بد می گن میفهمم که من اصلا متوجه نازیبایی نشدم فقط زیبایی دیدم یا کسی باهوش باشه صرف اینکه اخلاق بدی داره هوشش رو زیر سوال نمیبرم 

تو کارم سعی می کنم تا جایی که می تونم بهترینم رو انجام بدم کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم حسادت نمی کنم حواسم به جزئیات هست مثلا سالگرد مادر همکارم زنگ زدم فکر کردم خب یه کار طبیعیه اما گریه کرد که یادش بودم 

مثلا کسی عزیزی از دست بده حتی صمیمی نباشم خیلی

بهش چند بار زنگ‌میزنم می رم دیدنش 

به حرفای دیگران گوش میدم و سعی می کنم گوش شنوا باشم برای عزیزانم

کلا جانب انصاف رو رعایت می کنم فکر می کنم مهربونم خیرخواهم انسانها رو به صرف انسان بودن دوست دارم نه موقعیت آرومم به نسبت و میگن انرژیم مثبته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من در اولین نگاه در هر کسی زیبایی ظاهری یا باطنی رو میبینم چیزای جزئی حتی مثل برق چشم مژه مشکی لبخند ...

چقدر خوب

منم یه مدت همینجوری مهربون بودم ولی الان تغییر کردم

سرد و خشک شدم از خانواده و دوستام فاصله گرفتم، بهم میگن ازمون خبر نمیگیری

بخاطر این اینطوری شدم که کسی قدر خوبیامو نمیدونست منم تصمیم گرفتم خودخواه بشم

نمیدونم کدوم درسته

نمیدونم چطور باشم که هم مهربون باشم هم به خودم آسیب نرسه

2790
2778
2791
2779
2792