2777
2789
عنوان

تا همین الان خواب بودم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نظرم باید بزور ۶ و ۷ پاشم تا بدنم عادت کنه

عادت میکنی منم قبلا تا ۹ صبح میخوابیدم ولی چند ماهه عادت کردم ۷ بیدارم حتی روز جمعه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من چند ساله یه ربع پنج بیدارمیشم،میرم پیاده روی که تا۶وربع برسم خونه برای سرکار رفتن همسر وایام مدرس ...

خیلی خوبه پیاده روی تو خنکای صبح 

حیف ما روستا هستیم نمیشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اخه معمولا اونایی که رطوبت بدنشون زیاده، زیاد میخوابن.زنجفیل بخور.غذاهای گرم و خشک رو جست و جو کن و ...

اره رطوبت بدنم زیاده ب خاطر خوردن قرص چاقی حاویه کورتون زیر کله پوستم اب جمع شده

خیلی خوبه پیاده روی تو خنکای صبح حیف ما روستا هستیم نمیشه

محیط روستاتون نمدونم،ولی یه مدت کوتاه تو یه روستا جنوبی بخاطر کار همسر زندگی کردیم،با وجود جو سنگین روستا اون منطقه،من عادی کارم میکردم،گاهی نگاه ها سنگین حس میکردم ولی عادی شد براشون