2777
2789
عنوان

توجه!توجه!

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 68 پست
مشکل داری

چرا مگه چی گفتم؟

میشه توضیح بدید

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مگه چی گفتم؟ میشه توضیح بدید

گفتی گزارش بزنید تاپیکو؟!

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
گفتی گزارش بزنید تاپیکو؟!

تاپیک خودمه،عکس خریدای عیددخترم رو گذاشتم،نمیخام یه موقع مشکلی بابت این یکی داشته باشم

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

فكر كنم پاك نشه چون چند جاي مخالف سيو ميشه. ممكنه كه از جاي اول پاكشه ولي در مكانهاي ديگر باقي ميمونه و ممكنه به طور اتفاقي سر و كله اش پيدا بشه. واسه همين عكسهاي خصوصيمون را نگذاريم. درضمن معلوم نيست كيا توي سرور به اين اطلاعات دسترسي داشته باشند. مثال: وقتي يك عكس را براي كسي ميل ميكنيد حداقل 4 جا (سرورهاي مختلف) ثبت ميشه. شما فقط يكيش را پاك ميكنيد.

بازخوبه عکس خودمو نذاشتم،

تاپیک خودمه،عکس خریدای عیددخترم رو گذاشتم،نمیخام یه موقع مشکلی بابت این یکی داشته باشم

اخ..معذرت😔😔😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اخ..معذرت😔😔😔

خواهش میکنم،

چقد خوبه زود قضاوت نکنیم مگه نه😶

خواهش میکنم، چقد خوبه زود قضاوت نکنیم مگه نه😶

اره جدیم...😕