عروسی ما زنونه مردونه جداس اون قسمتی که پدر عروس و داماد میان میرقصن من نمیدونم چرا انقد کم با مامان بابام رقصیدم همش داشتم با شوهرم میرقصیدم اونم همین طور
چرا قشنگ نرقصیدم باهاشون بهش که فکر میکنم بهم میریزم😢
منم خیلی شب عروسیم خنگ بازی در آوردم موقعی که داشتن تالار رو میبستن که همه برن خونه هاشون منو همسرم رفتیم سمت ماشین که سوار بشیم عروس کشون بقیه بیان دنبالمون تا خونه همراهی کنن بعد بابام ایستاده بود پیش ماشین عروس گریه میکرد بعد من نمیدونم چرا مثل اسکولا دیدم داره گریه میکنم نرفتم بغلش کنم بوسش کنم خودم اصلا یادم نیست همسرم میگه فقط رفتی پیشش سلام احوال پرسی کردی
خدایا من چرا انقد خنگ و بی احساس بودم شب عروسیم نمیدونم چرا اینکارو کردم😞
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
درکت میکنم 🥺منم نمیدونم چرا اینجوری کردم خواهرم قبلش بهم گفته بود برقصی با منا 😢
به نظرم همچنین شبی آدم خیلی میره تو حال خودش
من اصلا انقد درگیر حال و هوای خودمو لباس عروسمو عروسیم بودم اصلا متوجه یه سری اتفاقا که قشنگ جلو پای خودم افتاد نشدم اصلا ندیدم بقیه چی پوشیدن کی رقصید کی نرقصید
فیلم عروسیمو که دیدم متوجه همه چی شدم
غرق بود تو حس و حال خودم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏