2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ یه پا تاپاله ورن مناسب زیر ۵۰ ست بالا اون کلا چاق محسوب میشه

چقدر ادبیاتت بده!!!

زشته برای یک خانم

خودتو اصلاح کن

من همه دوستام توی این رنج قد هستن

و همه بدنا توپر و زیبا

برای این قد وزن زیر ۵۰ چوب خشکه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چقدر ادبیاتت بده!!!زشته برای یک خانمخودتو اصلاح کنمن همه دوستام توی این رنج قد هستنو همه بدنا توپر و ...

چرت میگه من دقیقا هم قد اسی الان که ۵۹ کیلوام ولی حتی وقتی ۶۳ کیلو بودم همه میگفتن خیلی خوبه هیکلت

اصلا از ۵۰ پایین خیلییی لاغر میشه 

۴۵ باشه باد میبرتش عقلت رو بکار بنداز باید از عقل استفاده کرد

عقل نداره دیگه

بی عقل و بد دهن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چرت میگه من دقیقا هم قد اسی الان که ۵۹ کیلوام ولی حتی وقتی ۶۳ کیلو بودم همه میگفتن خیلی خوبه هیکلتاص ...

حالش خیلی خرابه بنده خدا

خدا به داد دور و بری هاش برسه ایشالله

منم قدم ۱۶۰ حدودا

وزنمم ۶۳ نه یه ذره شکم دارم نه پهلو 

رونام توپر و اندام ساعت شنی زیبا خیلیم راضیم میخوام بازم اضافه کنم