2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
سررهمینهیکم بیرون بریدبچرخیدکتاب بخونینفیلم های غمگین و ترسناک رو کم کنید

چشم 

کتاب که میخونم برای کنکور 

فیلم های ترسناک زیاد میبینم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وایی خدا😬من زنعموم خیلی برامون دعا طلسم گرفته بود نکنه کار اون باشه یبار برای داداشم طلسم گرفت که پ ...

حالا پیش یه جنگیر اینا برو یا کسی که داداشت دیشش رفته ولی خب اکر بری بگن طلسمه یا هر چیزی نمیگن کی برات برداشته که مشکلی یا کدورتی پیش نیاد 

غضیه داداشت واقعی بود؟ چجوری باطلش کرد ؟

حالا پیش یه جنگیر اینا برو یا کسی که داداشت دیشش رفته ولی خب اکر بری بگن طلسمه یا هر چیزی نمیگن کی ب ...

بعله عزیزم حتما بیاد برم 

زنیکه کثیف دست از سر خانواده ی ما برنمیداره 

فضیه داداشم آره جدی بود رفتن پیش جن گیر براشون باطل کرد و بهشون یه دعا داد گفت هر جا میری همراهت باشه 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

فیلم ترسناک اگه نگاه می‌کنی طبیعیه

نه آخه میترسم نشانه طلسم هم باشه 

فامیل های ما تا ما یکاری کنیم میرن پیش دعاگر نمیدون جن گیر اینها مخصوصا زنعموم 

کمتر کن فیلما روکتاب های دیگه هم بخون

چشم ممنونم 

بعله عزیزم حتما بیاد برم زنیکه کثیف دست از سر خانواده ی ما برنمیداره فضیه داداشم آره جدی بود رفتن پی ...

برو حتما پس 

ظاهرا ابن موجودات و اینا اگر بیان تو زندگیت دیگه اذیتت میکنن پس برو که خیالت راحت باشه 

برو حتما پس ظاهرا ابن موجودات و اینا اگر بیان تو زندگیت دیگه اذیتت میکنن پس برو که خیالت راحت باشه

پشم عزیزم حتما میرم 

به داداشم بگم فردا منو ببره

موفق باشید

ممنونم