2777
2789
عنوان

دخترعموی بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

ی چش غره وحشتناکی ب دختره برو بگو نبینمت دور و بر دخترم بخای اذیتش کنی حسابت میرسم😅

خداهیش بعضی بچه ها یجورین انگار یه آدم بزرگ خبیثن 

دختر خاهرشوهر منم سنش کم بود وقتی میرفتیم خونه مادرشوهرم میپرید سر وکول شوهرم ب من چپ چپ نگا میکرد سلام نمیکرد یبار جلو همه مادرشوهرم بهش گف آتریسا ب دایی سلام کردی منم سریع گفتم ب دایی ک سلام میکنه ادب نداره ب زندایی سلام کنه معلوم نیس چی شنیده مادرشوهرم رنگ ب رنگ شد الکی دعواش کرد ک سلام کن گفتم نیازی نیس سلام زوری کنه نه ده سالش بود کوچیکم نبود دفه بعد مث آدم سلام کرد ولی دفعات بعد باز همون شد بخدا مث آدم بزرگا خوراکی قایم میکنه پشت سرت میاد تو اتاق و آشپزخونه حرف دروغ میاره میبره 

انگار میکنی ی زن شصت سالس

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چش غره وحشتناکی ب دختره برو بگو نبینمت دور و بر دخترم بخای اذیتش کنی حسابت میرسم😅خداهیش بعضی بچه ...

چشم غره هم زیاد بهش رفتم فقط اون لحظه خوبه دفه بعد دوباره همونه

به مادرش بگو دخترشو ادب کنه و تربیت و شعور یادش بده قبول نکرد به شوهرت بگو با پدرش حرف بزنه

جاریم خیلی ازم بزرگتره روم نمیشه و دیدم مادرشم بهش تذکرمیده ولی این بچه انگار شیطانه

جاریم خیلی ازم بزرگتره روم نمیشه و دیدم مادرشم بهش تذکرمیده ولی این بچه انگار شیطانه

به نظز من هر طور باشه بازم بچس عقل به این چیزا قد نمیده یکی بهش اینارو داد داده

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

میتونی هروقت توجمع میرید برای دختر یه بازی فکری جذاب گروهی ببری بعد دخرت بچه هارو جمع میکنه دورش به ...

اخه تو عروسی که بچه ها نمیان بازی فکری میخان بدوون برقصن بازی کنن

اصلا تو وجود این بچه انگار شیطانه حالم ازش بهم میخوره فک کن چکارکرده که من زن ۳۲ ساله ازدستش استرس میکشم از دست نیم وجب بچه معده درد عصبی گرفتم خدا لعنتش کنه

اصلا تو وجود این بچه انگار شیطانه حالم ازش بهم میخوره فک کن چکارکرده که من زن ۳۲ ساله ازدستش استرس م ...

یذره زیادی جدی گرفتیش 

ولش کن بابا 

همینکه دخترت بهش محل نمیده خودش بهترین جوابه 

تو عروسیم بچتو بزار با بقیه بچه ها بگرده با دختر عموش نباشه