2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والاه یه خانواده 6 نفره که دوست شوعرم بودن سه سال هردوسه ماه یبار گاهی حتی ماهی یبار به مدت یه هفته ...

خیلی راحت قطع ارتباط کنین

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

هیچی برقامون دوساعته رفته از گرما بیدار شدم

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
ظرف اتوتمیزکرده بودی من خیلی ترشی درست میکنم همه روتویخچال میزارم

تو گرمای جنوب بود حتی کولر هم نزده بودیم🫣

قبل از ازل بودی و بعد از ابد هستی،ای عشق ازل تا ابدم علی(علیه سلام)

والاه یه خانواده 6 نفره که دوست شوعرم بودن سه سال هردوسه ماه یبار گاهی حتی ماهی یبار به مدت یه هفته ...

برات مهم نباشه تجربه شددیگه راهشون ندی منم همیشه اقوام شوهرمیان من کلی تدارک میبینم بعدمن میرم شهرشون خودشونومیزنن به اون راه خیلی طول کشید تاشوهرم متوجه بشه رفتارشون زشته

گاهی انسانم آرزوست

من چند وقتیه تو سایت دیوار قسمت کمک‌های داوطلبانه با چند نفر که میخوان کار داوطلبانه انجام بدن صحبت کردم خیلیا دنبال سو استفاده گری و دوستی بودن من دنبال کار میگردم گفتم ساید یه ادم درست و حسابی کمکم کنه کار پیدا کنم ولی همه شون سو استفاده گر و دنبال رفیق بازی بودن. امشب به یکیشون پیام دادم انگار خیلی جدی می‌خواد  پیگیری  کنه برام کار پیدا کنه ولی من یه کم میترسم . نمیدونم واقعا قصدش کمکه یا می‌خواد اذیتم کنه از طرفی من جدا شدم و کلا از مردها میترسم . چون تا می‌فهمند طلاق گرفتی میخوان بهت نزدیک بشن . من بخدا دنبال دوستی نیستم فقط کار میخوام خونوادم انگار بیخیالن میگن عجله نکن اخه ۳۹ سالمه  تا الان کار نکردم بجه هم دارم نمیتونم چشمم به دست پدر. مادرم باشه سنمم زیاده هرجایی بهم کار نمیدن تو همین دیوار برای کار نهایتش ۴۰ ساله میخوان . خب من سال بعد ۴۰ سالم میشه دیگه فرصت ندارم. الانم فکرم درگیره کاش پیام نمیدادم انگار خیلی جدی گرفته میگه اموزش و پرورش اشنا دارم فلان شرکت اشنا دارم فلان مغازه اشنا دارم همه جا اشنا داره.نمیدونم داره دروغ میگه یا نه فکرم درگیره بخاطر کار خودمو تو دردسر نندازم؟ 

برات مهم نباشه تجربه شددیگه راهشون ندی منم همیشه اقوام شوهرمیان من کلی تدارک میبینم بعدمن میرم شهرشو ...

بخدا نمیشه مهم نباشه،ما شمالیم،اونا همیشه خونم پلاس بودن،بخدا همه وعده هام عالی و میوه و اجیل همیشه براه بود براشون،اللن یه ماهه شمال اومدن و اینجوری کردن،یعنی تمام مدت خونه منو فقط برا ولگردی میخواستن،اینهمه احترام گذاشتم سه روز بخدا فقط سه روز نتونست ب ا ما وقت بذارع،انگار خرشون از اب رد شده

واقعا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

من چند وقتیه تو سایت دیوار قسمت کمک‌های داوطلبانه با چند نفر که میخوان کار داوطلبانه انجام بدن صحبت ...

نمیخوام نصیحتت کنم یا بخوام ناراحتتدکنم ولی خیلی ادم ساده ای هستی واقعاچجورپیش خودت فکرکردی تودیواریکی تواین دوره زمونه برات کارپیداکنه بدون درخواست ومحض رضای خدا لطفاکنسل کن وبااینهمه خوش بینی بهتره واردجامعه نشی

گاهی انسانم آرزوست