2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیکمی ادمای سمی رو میگن ک خیلی رو مخن رفتار های عجیب غریب دارن مثلا دختره تو دانشگاه چسبیده ب اکیپ پ ...

پیکمی به دختری میگن که برای جلب توجه پسرا، رو دخترا شلنگ میگیره. این دوتایی که گفتی پیکمی نیستن

فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

دختری که بقیهٔ دخترا رو تحقیر می‌کنه و وانمود می‌کنه که رفتارای دخترونه براش مسخرست و با این روش می‌خواد به بقیهٔ پسرا ثابت کنه که من با بقیه فرق می‌کنم

مثلا جلوی پسرا به ددخترا می‌گه وااایی چرا انقدر آرایش می‌کنین من اصلا حوصله ندارم ضد آفتاب بزنم یا رانندگی خانم ها رو مسخره می‌کنه و ...

و این با دخترایی که همهٔ لباساشون صورتیه و رفتار های دخترونه دارن کاملا متفاوتن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

یه سری دخترتم چصی میانایححححییی ایحییییی اینجوریم میخندنب اینام میگن پیکمی

نه برعکسه معنیشو اشتباه متوجه شدن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

دختری که برای جلب توجه پسرا خودشیرینی میکنه و حتی بر علیه همنوعاش چیزی میگه

با ی پسری دعوام شد اگه مادرمون نبودن همدیگرو خفه میکردیم بعد اخرش گف پیکمی هستی

مهمونی بودم با بچها رو حیاط بودیم سگشون شروع کرد دنبال کردن ما من نترسیدم میگف پیکمی هستی

فکر میکرده برای اینکه تحت‌تأثیر قرارش بدی، الکی ادای اینو درآوردی که نترسیدی. از نظرش همه‌ی دخترا باید از سگ بترسن

فمنیست رادیکال من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

یه سری دخترتم چصی میانایححححییی ایحییییی اینجوریم میخندنب اینام میگن پیکمی

من به ندرت میخندم بعدا اصلا ابنجوری رفتاری ندارم از این جور ادما بدم میایه 

فکر میکرده برای اینکه تحت‌تأثیر قرارش بدی، الکی ادای اینو درآوردی که نترسیدی. از نظرش همه‌ی دخترا با ...

بعدش گف نترسیدی گفتم نه چون شبیه توعه دعوا شد😂