2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرای خوبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 68 پست

واسه خدا شرط نذاشتم ، نگفتم قیافه ، نگفتم پول ، نگفتم اخلاق فلان ،  فقط میگفتم خدایا کسی قسمتم بشه که من بتونم با اون زندگی کنم و اون هم با من 

کنار هم ارامش داشته باشیم فقط همین 

خدا به اندازش که ارامش داشته باشم از هر چیزی بهم داد

نه ولی انگار روانی بود چون بچگی از باباش شدیدا کتک میخورد دقیقا با من اون رفتارها رو میکرد خیلی خیلی ...

جدا شدی ازش ؟؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم خداروشکر خیلی خوبه در حدی که ببینه یکی از دوستاش خیانت میکنه سعی میکنه آدمش کنه نشد قطع رابطه میکنه در این حد حساسه ، دست دلباز و مهربونم هست 

به نظرم اول که لطف خداست همچین ادمی نصیبت بشه دوم دقت و انتخاب خودت مثلا یکی از دوستای شوهرم شدیدا به زنش خیانت میکرد موقعیتشم خوب بود خدایی تک پسر ، خونه و ماشین و حقوق خوب ، قبل ازدواج به دختره گفته بود دلم پیش یکی دیگست دختره قبول کرده بود شاید چون موقعیتش چششو گرفته بود،  بعد ازدواجم این پسره دیگه پایبند زندگی نبود 

و سوم دیگه پاکی خود ادم هر طور باشی معمولا ادم شکل خودت سر راهت سبز میشن پسرای سر به زیر و خوب سمت دخترای پسر باز و تجربه دار نمیرن 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من همسرم خداروشکر خیلی خوبه در حدی که ببینه یکی از دوستاش خیانت میکنه سعی میکنه آدمش کنه نشد قطع راب ...

چقد خوبه زندگی آرومی داشته باشی دست راست رو سر منم بکش ازدواج خوبی داشته باشم 😂

نه خواستم جدا بشم با این اخلاقهای بدش بشدت عاشقم بود و نتونستم چون بچه داشتم میومد خونه بابام زار ...

دست بزن و رفتارهای بدش فقط بخاطر تربیت بچگی اش که تو خونه میزدن اگه شیطنت میکرد از خونه مینداختنش بیرون ، انگار خودش هم قربانی بود

نه خواستم جدا بشم با این اخلاقهای بدش بشدت عاشقم بود و نتونستم چون بچه داشتم میومد خونه بابام زار ...

امیدوارم از این ببعد زندگی شیرینی داشته باشی

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
چقد خوبه زندگی آرومی داشته باشی دست راست رو سر منم بکش ازدواج خوبی داشته باشم 😂

ایشالا بهترین ها قسمتت بشه یادت باشه هر کی تو زندگیت اومد قبل ازدواج باهاش دوره اشنایی داشته باش و نشونه هارو جدی بگیر من میبینم اکثر دخترا به نشونه ها توجه نمیکنن و خام میشن بعدم ناراحتن که چرا شوهرم اینطوری شد 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )