2777
2789
مرسی

اب و نمک مخلوط کن با سرنگ بریز داخل واژنت .یه تست هم آب گرم و نمک آماده کن بشین داخلش اولش شاید بسوزی ولی هیچی بهتر از این نیست .چون بدن بعد یه مدت به پماد و قرص عادت می‌کنه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پماد کلوتریمازل یا شستن خودت با جوش شیرین

خوبی قشنگم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

پماد موضعی کلوتریمازول بخر بزن   خودتم خشک کن  دوسه روزه خوب میشی   یک استکان سرکه در آب افتابه بریز ی هفتع اینجوری بشور خودتو    

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

کرم شیاف یا قرص؟؟

قرص موضعی کلوتریمازول بخر

پمادش سریع خارج میشه ولی قرصش میره داخل قشنگ عفونت هارو خشک میکنه

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

مرسی گلم

چه خبر کجایی نیستی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

مرسی گلم

قبول کردم خانمم

منو میشناسی مگ

نه گلم ب یکی از دوستام گفتم💋🍉

اهان تعجب کردم🤣🤣

🍉😅