2777
2789
عنوان

چی تو دلته

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ته دلم اینه که با خدا یکدل بشم و آرامش بگیرم..و از همه التماس کنم که واسه امضام دعا کنن😍😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دلم داره از درد میترکه 

کاش دیشب مهمونی نمیرفتم

خیلی ناراحتم هیچوقت دخترعممه مو نمیبخشم منو خواهرش باهم ازدواج کردیمم من یک هفته زودتر  الان خواهر اون حاملس ولی من مشکل دارم عملم کردم  خوب نشدم  بازم کیست لعنتی ول کنم نیس  دیشب باحرفش و سوالاش دلمو شکوند  بعد حین سوال پرسیدن ب خواهرش همش چشم ابرو اومد  فک کرد من نمی‌بینم  واقعا ناراحت شدم من اونارو مث خواهرم میدونستم  ادما بعضی وقتا خیلی بد میشن

وروجک منو بابایی  خیلی وقته چشم براهتیم    
الان ته دلم اینه که با خدا یکدل بشم و آرامش بگیرم..و از همه التماس کنم که واسه امضام دعا کنن😍😍😍😍

.. حتما دعا میکنمت عزیزم.. انشا.. ک همچی به سلامتی میگذره😍😍😍😍

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
.. حتما دعا میکنمت عزیزم.. انشا.. ک همچی به سلامتی میگذره😍😍😍😍

قربون دلت😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دلم داره از درد میترکه  کاش دیشب مهمونی نمیرفتم خیلی ناراحتم هیچوقت دخترعممه مو نمیبخشم منو خ ...

خدا لعنتش کنه

دلم داره از درد میترکه  کاش دیشب مهمونی نمیرفتم خیلی ناراحتم هیچوقت دخترعممه مو نمیبخشم منو خ ...

چ بیشور ایشالا خودشم مشکل داشته باشه نتونه بچه بیاره بفهمه مسخره کردن چ بده ناراحت شدم دوستم توکل کن بخدا ایشالا بزودی زود نی نی بیاد تو دلت ❤️❤️😘😘

۹۹/۹/۹  💖💖