2777
2789
😁🤣فکر کردم‌ تازه اس خدا حفظش کنه دخترتو

فدات.انشاءالله به حق امام رضا ع اگه پیش خدا سهمی داری خدا بهت سالم و صالحشو عطا کنه 🤲🤲🤲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
منم بچه اولم رو ۷ ماه اقدام بودم هربار میزدم منفی بود دیگه بیخیال شدم سری آخر دوماه از پری گذشت علای ...

منم توی دخترم در عرض اون سه سال ،دیگه اواخر بی بی نمیزدم تا اینکه یک ماه از موعدم‌گذشت علایم داشتم ،با ترس لرز زدم دو خط افتاد سه تا بی بی چک امتحان کردم تازه بعد بارداری هم ماه اول گاهی میزدم چشمام سیر شدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی دخترم در عرض اون سه سال ،دیگه اواخر بی بی نمیزدم تا اینکه یک ماه از موعدم‌گذشت علایم داشتم ، ...

من از خوشحالی هنوز بیبی چک رو دارم و گاهی میرم نگاش میکنم😅

میدونم سخته 

ان شاالله این ماه باردارباشیم هم شما هم من هم هرکسی که بچه میخواد

مرسی قربونت برم چقد حالمو خوب کردی🥹❤️

نگران نباش.به برنامه ریزی خدا شک نکن.من مطمئنم سروقتش تیکه ی پازل زندگیتو سرجاش میذاره نه زودتر نه دیرتر

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من از خوشحالی هنوز بیبی چک رو دارم و گاهی میرم نگاش میکنم😅میدونم سخته ان شاالله این ماه باردارباشیم ...

🤣🤣

آمین

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم ایشالا که مشکلت حل بشه منم همش تو فکر بچه بودم همش تست منفی آزمایش منفی دیگه بیخیال شدم سپردم به خدا بعد دو ماه یه آمپول داشتم  دکتر گفت اول  چک کن حامله نباشی گفتم بیخیال بابا نیستم گفت  تو یه تست بزن رفتم با نا امیدی تست زدم  دستامو شستم اومدم تست بندازم سطل اشغال دیدم دو تا خطه یعنی هنگ کرده بودم  ایشالا که نصیبت بشه عزیزدلم ❤️🫂

درسته عزیزم شما باردار بودید؟

سلام، منکه هنوزم هاله میفته، هنوز زوده برم برای بتا، آخه این ماه بعد سالها رفته بودم دکتر برای بارداری، کلی آزمایش و چکاب نوشته برام و هنوز انجام ندادم، الان موندم چکار کنم، حتی دندان پزشکی هم باید میرفتم امروز ولی کنسل کردم