2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 76 پست
تا پنج روز تو محبط زنده میمونه و با الکلم از بین نمیره کلرزیاد از بین میبرتش

پنجججج روز؟اصلا همچین چیزی نیست نهایت دو سه ساعت😂اونم ضعیف شده و توان انتقال رو نداره 

تو آب استخر هم که کمتر

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این حساب بریم بمیریم سنگین تر نیست؟ ن استخری ن لیزری ن دندانپزشکی😐

میبینی همین الان این حرف من باعث شد شما برای رفتن به استخر و لیزر دچار اکراه بشی

به خاطر همین میگم برای کساد نشدن کسب و کارا اینو میگن

نه عزیزم برو احتمالش کمه فقط موارد بهداشتیو رعایت کن

مثلا لیزر میری حتما سری شخصی داشته باش

دندون پزشکی جایی برو که تمیز باشه و وسایلشونو ضدعفونی کنن

هر تماسی با احتمال کمتر و بیشتر میتونه منتقل کنهچون استخر و لیزر احتمالش کمه و برای اینکه این کسب و ...

پزشک هم تعطیلات و وقت آزاد داره

بعدشم اتفاقا ازونجایی که hpvبیداد کرده استخر و‌لیزر رو‌تو ایران آوردن بهش چسبوندن که ملت به زن و شوهرشون بدبین نشن

من اصلا قضیه رو گفتم 

شما خواستین قبول کنین خواستین قبول نکنین

خواهرم میخواد اقدام به بارداری ای وی اف کنه به نظرتون واکسن اچ پی وی ممکنه رو بارداری تاثیر منفی بذا ...

واکسن گارداسیل منظورته؟نه تاثیر ندارد من ۱۰سال پیش زدم به پسر ۸ساله دارم الآنم باردارم 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا به خدا میبینه چقدر داره زیاد میشه این زگیل و این همه خانومی که مجردن و رابطه نداشتن هم گرفتن بع ...

آمار اچ پی وی تو ایران در حد فاجعه است. البته که دلیل اصلیش نداشتن تعهد در رابطه و نبود بهداشت جنسیه. اگر مثل بقیه کشورها از بچگی واکسن میزدن ب مردم اینقدر وحشتناک نمیشد داستان. 

با این وضعیت عقل سلیم میگه هرجاییییی که میری حواست باشه به خودت. چه استخر چه دندان پزشکی چه حتی دسشویی عمومی. 

این لاکچری بازیا و سیس برداشتنا تو ایران جواب نمیده. فقط باعث بگا..یی های بیشتر میشه. بیفتی تو پروسه درمان و هزینه های سرسام آورش.

زگیل تناسلی توی دهان هم میتونه بزنه خانم دکتر شما که ادعا میکنی یه کم توی گوگل سرچ کنید یا از هوش مص ...

اولا بنده ادعای دکتر بودن نکردم دوما عزیز من تو دوره ی قل قلی میرزا که زندگی نمی‌کنیم الان وسایل دندانپزشکی یا پک شخصی و یکبار مصرف شده یا کاملا استریل و بهداشتی...شما شخصا درگیر این بیماری هستی؟اگه نه نمیتونی ادعا کنید شخصی رو میشناسی که زیگیل تناسلی از طریق جایی غیر از رابطه ی جنسی گرفته

حرف اون خانم که گفتن بخاطر اختلاف نخوردن بین زن و شوهرا گفتن راه های دیگه داره رو فوق تخصص زنان و زایمان و بیماری های پرخطر زنان دقیقا عین همین جمله رو به من گفتن

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40