2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 76 پست
هیچ راهی وجود ندارهبنده پزشکم و ده ها کلاس و‌سمینار و وبینار hpvحضور داشتم تنها راه اثبات شده رابطه ...

هر تماسی با احتمال کمتر و بیشتر میتونه منتقل کنه

چون استخر و لیزر احتمالش کمه و برای اینکه این کسب و کارا کساد نشه یه عده میگن نه فقط رابطه جنسی

از طرفی هم فکر نمیکنم یه پزشک اینقد وقت داشته باشه که تو این سایتا بچرخه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسی نبود که مطلع باشه بتونه کمک کنه؟

چه کمکی؟

زگیل تناسلی انواع مختلف ویروسی داره  

نوع ۱۶و۱۸ میتونن باعث سرطان دهانه رحم بشن

اگه جواب پاپ اسمیر این دو تایپ ویروسی باشه باید کلپوسکوپی بشید اگه سایر تایپها باشه سال آینده پاپ اسمیر تکرار میشه اگه ویرپس همچنان باشه تکرار سالانه پاپ اسمیر داره اگه ویروس دیده نشه تکرار ۱۰سال بعد

کی این چرتو پرتارو میگه عزیزم بقیه میگن شماهم باور میکنید سونوگرافی هم منتقل کرده ، دندان پزشکی منتق ...

درخواست دادم میشه قبول کنید؟

عکسو اینجا فرستادم نیامد

تبر فراموش میکنه،این درخته که یادش میمونه🌳
کی این چرتو پرتارو میگه عزیزم بقیه میگن شماهم باور میکنید سونوگرافی هم منتقل کرده ، دندان پزشکی منتق ...

وای خوب چی کنیم سونوگرافی و دندان پزشکی نگیریم من دیدم دکتره خودش صحبت میکرد میگفت امکانش هست از استخر اون گوشه ها که میشینن بگیری وگرنه از ابش نه ،

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

هر تماسی با احتمال کمتر و بیشتر میتونه منتقل کنهچون استخر و لیزر احتمالش کمه و برای اینکه این کسب و ...

فقط برا اینکه کساد نشه کارشون اینا میگن الته مجبورن تو رسانه اینجور بیان کنن حتی خودشون صاحب استخر نباشن یا دکتر نباشن

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خواهرم میخواد اقدام به بارداری ای وی اف کنه به نظرتون واکسن اچ پی وی ممکنه رو بارداری تاثیر منفی بذاره 

هر تماسی با احتمال کمتر و بیشتر میتونه منتقل کنهچون استخر و لیزر احتمالش کمه و برای اینکه این کسب و ...

نه هیچ رفرنسی وجود ندارن که ثابت کنه از استخر و لیزر منتقل میشه ویروس حیاتش وابسته به بدنه از بدن که جدا بشه میمیره و قدرت انتقال نداره

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

بعدشم ممکنه چندین ماه طول بکشه تا ویروس تو بدن خودش به شکل زگیل یا اشکار نسون بده 

نه هیچ رفرنسی وجود ندارن که ثابت کنه از استخر و لیزر منتقل میشه ویروس حیاتش وابسته به بدنه از بدن که ...

شما هم ببینیم میتونین تشخیص بدین؟

تبر فراموش میکنه،این درخته که یادش میمونه🌳