2777
2789
عنوان

داره دروغ میگه مگه نه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم ناراحت نشی ها این رو میگممیخواد تو رو از سرش باز کنه می خواد از سر راهش بری کنار دنبال به ...

😔😔😔آخه چه بدی در حقش کردم باهم خوب بودیم ی روز از صبحش باهام بد حرف زد و آخرم اینو گفت 

چرا الکی نگرانم می‌کنه خب میگفت برو مگهه التماسش رو کردم 

مثلا اچ پی وی داره میخواد بمیره؟میخواد🍌 قطش کنه ؟

این فردین بازیا چیه دیگه نهایتش واکسن بزنه ،توام واکسن بزنی 

شایدم واقعا شناختی از این ویروس نداره چون تو اینستا انقدددد اینو گنده اش کردن که انگار هم رده ایدزه .یکم آگاهش کن ولی اگه میخواد بره بذار بره نمیشه کسی رو زوری نگه داشت

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر یه موقع ای میگفتن سرطان گرفتیم .انگاری الان این زود تر جواب میده برات کات

اتفاقا بادختر عموم دیشب صحبت

میکردیم اونم حرف شمارو زد گفت

قبلا میگفتن سرطان گرفتیم و یا

اینکه من لیاقت تو رو ندارم برو 

خوشبخت شو

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

خب معلومه که نامزدته دیگه نپرسید کیه چیه ؟؟؟بله احتمالا دروغ میگه که تمومش کنه

😔😔😔آخه چه بدی در حقش کردم باهم خوب بودیم ی روز از صبحش باهام بد حرف زد و آخرم اینو گفت 

چرا الکی نگرانم می‌کنه خب میگفت برو مگهه التماسش رو کردم

اتفاقا بادختر عموم دیشب صحبتمیکردیم اونم حرف شمارو زد گفتقبلا میگفتن سرطان گرفتیم و یااینکه من لیاقت ...

نمیدونم و ازاریه . انگار دوتا بچه مهد کودکی میخان کات کنن که دوروغ میگن . انگار نه انگار دوتا آدم بالغ میتونن با گفتگو و خیلی منطقی تموم کنن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اتفاقا بادختر عموم دیشب صحبتمیکردیم اونم حرف شمارو زد گفتقبلا میگفتن سرطان گرفتیم و یااینکه من لیاقت ...

اینم بهم گفت HPV وخیمه ممکنه باعث سرطان بشه 😂💔آخه لعنتی اگه وخیم بود باید زگیلی چیزی میبود یا نه 

آزمایش ندادی هم 

پسرا لاشی ان. یه جوری کات میکنن که اگه رفتن دوراشونو زدن اومدن ، باز قبول کنی. نمیگن یکی دیگه رو میخواهیم که اگه برگشتن بگی برو با همون. میگن زگیل گرفتیم بعدم میگن اشتباه شده بود یا خوب شدم. 

نمیدونم و ازاریه . انگار دوتا بچه مهد کودکی میخان کات کنن که دوروغ میگن . انگار نه انگار دوتا آدم با ...

عقل ندارن که میان این حرفارو 

میزنن 

مثلا اچ پی وی داره میخواد بمیره؟میخواد🍌 قطش کنه ؟این فردین بازیا چیه دیگه نهایتش واکسن بزنه ،توام و ...

آخه نه آزمایش داده برای این بیماری نه زگیل داره بعد دکترش گفته حالت وخیمه تبت باعث به وجود اومدن این بیماری شده 

این بیماری فقد در صورت رابطه جنسی هست نه تب 

بعدشم میگه حالم وخیمه باعث سرطان هم میشه 😂

اگه وخیمه چرا زگیل نداری پس چرا آزمایش ندادی پس چرا نمیخاره پس 

اینم بهم گفت HPV وخیمه ممکنه باعث سرطان بشه 😂💔آخه لعنتی اگه وخیم بود باید زگیلی چیزی میبود یا نه آ ...

😂😂تابلو دروغ گفته بهش بگو 

اینارم نمیگفتی خودم میخواستم

همین روزا حذفت کنم اززندگیم

آخه نه آزمایش داده برای این بیماری نه زگیل داره بعد دکترش گفته حالت وخیمه تبت باعث به وجود اومدن این ...

برا اقایون گاهی فرق داره فکر میکنم بصورت خال مشکی در میاد گاهی .خارش هم ندارن .تب هم چون سیستم ایمنی بدن  ضعیف شده علائم رو نشون میده . بده بره عزیزم دنبال مریضی میگردی؟این ویروس برا خانما خطرش بیشتره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

پسرا لاشی ان. یه جوری کات میکنن که اگه رفتن دوراشونو زدن اومدن ، باز قبول کنی. نمیگن یکی دیگه رو میخ ...

💔😔فقط میشه گفت لعنت به من که همه کار واسه این بشر کردم میگفت سرم درد داره همه کار می‌کردم واسش ولی حالا حتی یه حالمم نمیپرسه 💔

میگفتی برو نه اینکه چرت و پرت بگی و منو نگران کنی