2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم🤣🤣😭

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 48 پست
خوب میگه آخر نرفتی ها دیدی و..

خب بگه .مثلاچه اتفاقی میفته .وقتی هم‌گفت بگو همون لحظه فهمیدم اشتباه کردم واین حرفو زدم .مهم اینه که راه اشتباه رو نرفتم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خب بگه .مثلاچه اتفاقی میفته .وقتی هم‌گفت بگو همون لحظه فهمیدم اشتباه کردم واین حرفو زدم .مهم اینه که ...

نمیدونم 

زنداداش احمقم به جای اینکه بگه نه نرو فلان 

اومد کمک کرد بهم😐 

turk Giziam

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه زندا داشم هم اینجاست حتی اونم تو جمع کردن لباس کمک کرد😐

اونکه زرنگه میخواد زودتر بری😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

امروز حسابی دعوا کردیم از لحظه ی که بیدار شدم تا الان کاش بیدار نمشدم😐

اشکال نداره هیچ وقت برای جبران دیر نیست خیلیا مثل تو امروز روزشونو با دعوا شروع کردند مهم اینه نذاری همینجوری هم بد و داغون تموم بشه گوشیو بذار کنار برو دنبال درست کردن رتبطه ات با مامانت 

اونکه زرنگه میخواد زودتر بری😄😄😄

خوب به اون چه ربطی داره؟ 

مگه خونه خودشع؟ 

خودشون  خونه دارن ولی از صبح تا شب تو خونه ی ما پلاسن 

سر صبحی هنوز ساعت ۱۰ نشده دیدم خانم داره میاد

اه😒  

turk Giziam

نمیدونم زنداداش احمقم به جای اینکه بگه نه نرو فلان اومد کمک کرد بهم😐

حالا مهم نیست اون چکار کرده مهم این هست تو نری تا بین مادر ودختر خراب نشه .زن دادشت هم اگه خرفی زد یا نیش وکنایه ای کفت بگو من مامانم رو با هیچی عوض نمیکنم .اون لخظه عصبانی بود خرفی زدم که نباید میزدم .شما هم خوب بلدی موش بدونی تو رابطه ی منو مادرم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اشکال نداره هیچ وقت برای جبران دیر نیست خیلیا مثل تو امروز روزشونو با دعوا شروع کردند مهم اینه نذاری ...

میدونی چی میخوام به نامزدم بگم منو ببره پیش مشاور 

بنظرت بده؟ بگم بهش 

آخه مامانم نمیبره

turk Giziam

حالا مهم نیست اون چکار کرده مهم این هست تو نری تا بین مادر ودختر خراب نشه .زن دادشت هم اگه خرفی زد ی ...

خوب باشه فعلا نامزدم ساعت ۵ مثلا الکی گفتم میاد دنبالم 

ببینم چی میشع

شاید نرفتم

turk Giziam

خوب به اون چه ربطی داره؟ مگه خونه خودشع؟ خودشون خونه دارن ولی از صبح تا شب تو خونه ی ما پلاسن سر صب ...

بیخیال بابا

مادر دختری یه چیزی شده

برو مامان رو ببوس تمومش کن دشمن شاد نشید😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نرو و حرفتو گردن نگیر

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

میدونی چی میخوام به نامزدم بگم منو ببره پیش مشاور بنظرت بده؟ بگم بهش آخه مامانم نمیبره

آره خیلی بده اصلا وقتی حالت بده خواهشا هیچ تصمیمی نگیر 

میدونی اینکارت چقددد عواقب داره ؟ 

مطمئنا تو الان توی یه فشاری هستی خصوصا دوران عقد فشارهای روانی زیاده من بهت حق میدم 

تو الان بهترین کار اینه سعی کنی آرامشتو حفظ کنی و هرچی مامانت میگه به ظاهرم شده بگو حق باتوعه و نذار تو خونتون آشوب باشه و همچنین نذار اصلا نامزدت بفهمه 

منو ببخش شاید فکر کنی دارم نصیحتت میکنم ولی این فرصت رو از دست نده یه روزی دلت برای همین لحظاتت تنگ میشه برو مامانتو ببوس بگو درسته باهم اختلاف داریم ولی من عاشقتم روزتونو خراب نکنید