2777
2789
عنوان

قصه زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست
درستعمن الان هیچی نمیفهمم فقط نی نی میخوام💔😭

قربون تو برم

من خودم تو دل خودم برای خودم بخاطر خودم بخاطر حس خوبی ک دارم دوستت دارم 🫠د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه از صبح تا شب سرکاره این مدت هم سراغ رفیق بازی نرفته ولی میگه تو نمیذاری

نه عزیزم زیاد بهش گیر نده مشروب و سیگار چیز بدی هست نمیگم خوبه ولی گاهی وقتا دورهمی مردونه هست یه تفریح هست سیگار هم واقعا سخته بزاره کنار من خودم انقد رو خودم کار کردم الانم گاهگاهی یه نخ میکشم ولی رو نده زیاد چون اگه رفیق باز بشه دیگه واویلا

پس چکار کنم

اگر میتونی حساسیت رو روی این موضوع کم کن یه مرد بالغه خودش باید تصمیم بگیره و اراده کنه شما به هیچ وجه نمیتونی زورش کنی 

من خودم چندباری یه عادت بد و ترک کردم و دوباره رفتم سراغش خیلی سخته ولی ادم فقط وقتی موفق میشه که خودش بخواد نه که اطرافیان برن رو مخش اتفاقا اطرافیان وقتی دخالت میکنن انگار آدم میلش به اون چیز بیشتر میشه و به اعتیاد پناه میبره 

خودش باید بخواد فقط وفقط خودش وتا وقتی نخواد شما هیچ کاری نمیتونی بکنی

گفت:مرا به یاد می آوری؟گفتم:از یادنرفته بودی که دوباره به یاد بیایی❤️🩹

اگر میتونی حساسیت رو روی این موضوع کم کن یه مرد بالغه خودش باید تصمیم بگیره و اراده کنه شما به هیچ و ...

زده به سرم ولش کنم برگردم شهر خودم حالم اصلا خوب نیست اخه زیر تموم قولاش زد 

زده به سرم ولش کنم برگردم شهر خودم حالم اصلا خوب نیست اخه زیر تموم قولاش زد

نمیدونم بقیه قولاش چی بوده ولی اگر در کل خوش اخلاق و کاریه این موضع اونقدر مهم نیست که بخوای زندگیتونو نابود کنی

نمیدونم بقیه قولاش چی بوده ولی اگر در کل خوش اخلاق و کاریه این موضع اونقدر مهم نیست که بخوای زندگیتو ...

نه خوش اخلاق هم نیست اخه کلا بلد نی ابراز احساس کنه یا محبت ولی کار میکنه

نه خوش اخلاق هم نیست اخه کلا بلد نی ابراز احساس کنه یا محبت ولی کار میکنه

دیگه بشین سبک سنگین کن ببین این زندگی میارزه یا نه

شایدم یه گوشمالی سر عقل بیارش