2777
2789
یک ماه پیش دیدمش منگولو....و وقتی فهمید مامانم کربلاست حالش خراب شد با منو خواهرم خداحافظی نکرد و رف ...

مادرت موقعی که میخواست بره کربلا مگه زنگ نزده خداحافظی کنه با خواهر بزرگش؟

مادرت موقعی که میخواست بره کربلا مگه زنگ نزده خداحافظی کنه با خواهر بزرگش؟

بار اولش که نبود میره کربلا.. با هیچکس خداحافظی نکرد مامانم...بعدش مامانم چند وقت پیشا دو بار به انتر خانم زنگ زد ولی جواب مامانمو نمیداد ...برای همین مامانم باهاش خداحافظی نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ما توقعمون زیاده که طرف نیومده از خوشحالی خواهرش خوشحال بشه! چه ربطی به توقع داره !

چی بگم والا به نظر من که توقعه . ما که این مدلی نیستیم به خاله ی بزرگمون هم انتر خانم نمیگیم.

چی بگم والا به نظر من که توقعه . ما که این مدلی نیستیم به خاله ی بزرگمون هم انتر خانم نمیگیم.

شما که بلد نیستی نظر بدی برو بگیر بخواب...خودتم فکر کنم از او بخیلا هستی جایی نمیری که کسی هم خونت نیاد

شما که بلد نیستی نظر بدی برو بگیر بخواب...خودتم فکر کنم از او بخیلا هستی جایی نمیری که کسی هم خونت ن ...

شما که میگی شوهر خاله ت رو ندیدی دیگه چه بخیلی؟

حقیقتش رو بگم منم جا خاله ت میبودم کلاً فاصله میگرفتم از این افکار و قضاوت ها... بقیه رو نمیدونم.

شما که میگی شوهر خاله ت رو ندیدی دیگه چه بخیلی؟حقیقتش رو بگم منم جا خاله ت میبودم کلاً فاصله میگرفتم ...

شما اصلا متوجه صحبتهای من نشدید در کل...شاید شما هم مثل خاله من هستید نمیتونید زندگی کسی رو ببینید  خدا کمکتون کنه انشاءالله

شما اصلا متوجه صحبتهای من نشدید در کل...شاید شما هم مثل خاله من هستید نمیتونید زندگی کسی رو ببینید ...

چرا نتوونم زندگی بقیه رو ببینم؟! من اصلاً دنیا و مالش برام پشیزی ارزش نداره . ولی برای ارتباط با دیگران، شخصیت افراد برام مهمه. 

باشه شما خوبی.

من خوب نیستم ولیکن مرام ائمه ما این بوده که هیچوقت حتی به دشمنانشون هم اهانت نکردند و حرف زشت نزدند. حالا ما در اون حد که نیستیم ولی حداقل وقتی درباره ی فامیل و اقوام و آشنایان حرف میزنیم حرف نامناسب نزنیم. همین

شما که بلد نیستی نظر بدی برو بگیر بخواب...خودتم فکر کنم از او بخیلا هستی جایی نمیری که کسی هم خونت ن ...

احساس میکنم یکم توهم خونتو گرفتی فکر میکنی الان همه ی عالم حسادت شمارو میکنن،مامانتم هی کوک میکنی بین دوتا خواهر تفرقه میندازی