2777
2789

بله منم مثل شما بودم از وقتی راه افتاد تا دو سالگی اینقد لاغر شده بودم که هیچ کس منو نمیشناخت،از بس دنبالش میدوویدم ولی بعدش دیگه حرفامو میفهمید بهتر شد الان ۳سال و نیمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجور نیستی هر روز انجام بدی مثلا امروز اشپزخونه فردا سرویس روز بعد جارو و...منم مثل خودتم هروز جارو ...

اای کاش  میتونستم اونجوری انقد خوشم میاد از اونایی که بیخیال خونه هستن

واقعا سخته. من که دیگه بیخیال بشور و بسابو....  شدم هر کی هرچی میخواد بگه. همینجوریش بخاطر شیردهی و نگهداری از نینیم کلی لاغر وضعیف شدم. وقتمو بیشتر واسه نینی میذارم باهاش بازی میکنم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

واقعا کار خونه سخته اونم با بچه حالا پسر من ۳ سال و نیمشه

من که چند روزی درگیر خونه تکونی بودم خدا رو شکر تموم شد کار هام

پسرم که نوزاد بود میخواستم بخوابونمش به کار هام برسم وقتی میخوابید میرفتم آشپزخونه تا میرسیدم آشپزخونه بیدار میشد باز میومدم پیشش یکم میموندم خوابش میبرد باز میرفتم بیدار میشد اونقدر اینجوری میشد خودمم خسته میشدم پیشش میخوابیدم😁و کار ها میموند البته من مهمون سرزده کلا ندارم حداقل اینش خوب بود که بیشتر به پسرم برسم

هم تو بارداریم و هم نوزادی پسرم اسباب کشی هم کردم تقریبا دست تنها و شوهرمم وقتی خونه بود کمک میکرد بهم

✒️متاهل