2777
2789
چ خوشحالم هستی.من که بفهمم میان تب به جونم میفته!حالا چی درست میکنی؟

آدمای خوبی ان. البته به جز جاری بزرگم که اندکی‌کرم داره😃

یه غذای جدید میذارم که تاحالا نخوردن (ترش واش) 

با یکی دیگه که توش فیله مرغ و سیب زمینی خلالی و هویج خلالی و ... و سویا سس داره. عاااالی میشه مزه ش

دیشبم تا ۳ صبح مهمون داشتیم خونه مون ترکیده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
آدمای خوبی ان. البته به جز جاری بزرگم که اندکی‌کرم داره😃 یه غذای جدید میذارم که تاحالا نخوردن (ترش ...

کاش منم مهمون داشتم.این عیدی دق کردم تو خونه همه مسافرتن نه جایی رفتیم نه کسی اومده...من عاااشق مهمونی دادنم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم مهمون داشتم.این عیدی دق کردم تو خونه همه مسافرتن نه جایی رفتیم نه کسی اومده...من عاااشق مهمو ...

آره با اینکه سخته ولی رویحه آدم عوض میشه. خب مامان باباتو دعوت کن بیان🙄

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

دراز کشیدم و توی سایت 

استراحت مطلقم...همسر سرکار و منم توی این شهر تنها...

تا الان داشتم گریه میکردم....مامانم میخواست فامیلاشو برداره بیاره خونمون من گفتم نمیتونم و شرایطشو ندارم واقعا...حالا باهام قهر کردن....

میخواستم هفته دیگه بیام خونه بابام که بمونم واسه زایمانم 

الان دیگه مستاصل شدم...حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭

دخترم همه ی دنیای منه  
آره با اینکه سخته ولی رویحه آدم عوض میشه. خب مامان باباتو دعوت کن بیان🙄

یه بار تو ایام عید اومدن...شوهرمم ماموریته سختشونه وقتی نیست بیان

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...